emeagif
Skip the navigation

Redskaber

FoodProcessor
Prep
10min
Madlavning
8min
I alt
18min
Sværhedsgrad
Nemt
pecanbutter_thumbnail.jpg

Pekannøddesmør

KitchenAid-kok

Dette fyldige og lækre pekannøddesmør er let at lave og kan nydes dagligt som smørepålæg!

Redskaber

FoodProcessor
Prep
10min
Madlavning
8min
I alt
18min
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

300 g pekannødder

1 tsk vaniljeekstrakt

1 spsk ahornsirup

1 tsk havsalt

1 spsk kakaopulver

Trin for trin

  1. Placér pekannødderne på en bageplade med bagepapir. Bag i en forvarmet ovn i 8 minutter ved 180°C. Lad dem køle af i 2 minutter, og overfør dem til kanden på foodprocessoren.

  2. Indstil foodprocessoren til hastighed 2, og bland, indtil nødderne bliver til mel. Fortsæt med pulsblanding i ca. 3 minutter, indtil blandingen bliver til cremet nøddesmør. Skrab siderne af efter behov.

  3. Tilsæt vaniljeekstrakt, ahornsirup, havsalt og kakaopulver. Bland og overfør til en lufttæt beholder eller glas.

Looking for buttery spread? Explore more recipes

GENNEMSE ALLE OPSKRIFTER

Bedste værktøj til dip og saucer