emeagif
Skip the navigation

Pekantærte

KitchenAid-kok

Nøddeagtig, sød og vidunderlig fyldig – denne pekantærte er bare åh så enkel.

Import-Recipe - Pecan pie

Pekantærte

KitchenAid-kok

Nøddeagtig, sød og vidunderlig fyldig – denne pekantærte er bare åh så enkel.

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
Madlavning
50min
I alt
1h
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

100 g blødt smør

70 g flormelis

2 tsk salt

3+1 æg

175+5 g hvidt mel

10 g mandelmel

70 g smør, smeltet og afkølet

100 g brun farin

80 ml ahornsirup

2 tsk vaniljeekstrakt

250 g pekannødder

Trin for trin

  1. Kom det blødgjorte smør i skålen til køkkenmaskinen med fladpiskeren med fleksibel kant monteret, og bland ved hastighed 4 i 3 minutter.

  2. Tilsæt flormelis og en tsk. salt, og bland ved hastighed 4 i 2 minutter. Tilsæt 35 g æg, mens mikseren stadig kører. Indstil hastigheden til 2, og tilsæt mel og mandelmel.

  3. Form dejen til en kugle, og pak den ind i husholdningsfilm. Sæt den i køleskabet i 1 time.

  4. Rul dejen ud på en melet overflade, og læg den i en smurt tærteform. Blindbag dejen i 20 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn.

  5. Tilsæt smeltet smør, brun farin og 1 tsk. mel i skålen til køkkenmaskinen med trådpiskeriset monteret. Bland ingredienserne ved hastighed 4 i 1 minut. Tilsæt ahornsirup, vaniljeekstrakt, salt og æg. Bland ved hastighed 4 i 30 sekunder.

  6. Fordel pekannødderne jævnt inde i dejlåget. Hæld fyldet over, og bag i 30 minutter i en forvarmet ovn på 180 °C.

  7. Drys lidt salt over tærten før servering.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Gør den unik til mors dag!

Gratis skål til is (værdi 1499 DKK) med Artisan By You- eller 5KSM60SPX-køkkenmaskine