Skip the navigation

Quiche med rucola, soltørrede tomater og prosciutto

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Quiche with rocket, sun-dried tomatoes and prosciutto

En velsmagende tærte fyldt med rucola, soltørrede tomater og prosciutto.

Duration
I alt1h35
Prep50min
Madlavning45min

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

200 g

hvidt mel

1/2 tsk

salt

100 g

usaltet smør i tern

40 ml

varmt vand

6

æg

60 ml

mælk

50 ml

tyk fløde

80 g

prosciutto

20 g

rucola

16

soltørrede tomater

1/2 tsk

salt

1/2 tsk

peber

Trin for trin

  1. Hæld mel, salt og smør i køkkenmaskineskålen med fladpiskeren monteret. Blend ved hastighed 2 i 2 minutter. 

  2. Når blandingen har en sandlignende struktur, skal du udskifte fladpiskeren med dejkrogen. Tilsæt gradvist vandet, mens du ælter ved hastighed 2. 

  3. Når dejen er nogenlunde ensartet, skal du bruge hænderne til at forme den til en kugle, pakke den ind i plastfilm og sætte den i køleskabet i mindst 30 minutter. 

  4. Rul dejen ud på en meldrysset overflade, og drej den konstant for at undgå, at den hænger fast på overfladen. 

  5. Fyld en 20 cm tærteform med dejen, og fjern overskydende dej med en saks. Bages i 10 minutter ved 210 °C i en forvarmet ovn. 

  6. Hæld æg, mælk og fløde i køkkenmaskinens skål med trådpiskeriset monteret. Bland sammen ved hastighed 2, indtil alle ingredienserne er blandet. 

  7. Fordel prosciutto, rucola og soltørrede tomater i dejen. Hæld æggeblandingen over. Krydr med salt og peber.

  8. Bag quichen i 30-35 minutter ved 180 °C.