Skip the navigation

Ratatouille med pølse og tomatflødesauce

KitchenAid-kok

En fransk ret med et italiensk twist er (næsten) aldrig en dårlig idé.

ratatouillewithsausage_wallpaper.jpg

Ratatouille med pølse og tomatflødesauce

KitchenAid-kok

En fransk ret med et italiensk twist er (næsten) aldrig en dårlig idé.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
30min
Madlavning
20min
I alt
50min
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

1/2 aubergine

1 zucchini

1 sommersquash

3 romatomater

8 rosenkål

1 rødløg

5 fed hvidløg

10 asparges

2 spsk. olivenolie

450 g Italiensk pølse

60 ml hvidvin

450 ml tomatsauce

2 spsk. oregano

1 tsk. røde peberflager

235 ml fløde

170 g revet mozzarella

1/2 tsk. salt

1/2 tsk. stødt sort peber

Trin for trin

  1. Forvarm ovnen til 175°C.

  2. Sæt snittekniven på foodprocessoren, og fastgør låget. Sæt på høj hastighed, og læg aubergine, squash, tomater og rosenkål i påfyldningstragten. Brug nedstopperen til at snitte alle grøntsagerne. Hold rosenkål adskilt, og sæt det hele til side.

  3. Brug rivekniven til at rive mozzarellaost på lav hastighed, og sæt den til side.

  4. Opvarm en sauterpande, og tilsæt pølse, steg dem grundigt, og fjern dem fra panden.

  5. Tilsæt olivenolie til sauterpanden. Tilsæt derefter rødløg og asparges i tern, finthakket hvidløg og rosenkål, og steg ved mellemhøj varme, indtil grøntsagerne er møre i ca. 5-7 minutter. Tilsæt pølsen til grøntsagerne, og tilsæt vin som væske. Tilsæt tomatsauce, fløde, basilikum, oregano og røde peberflager, og kog, indtil det meste af væsken er kogt ind til det halve, ca. 15 minutter.

  6. Læg pølseblandingen i et kraftigt fad. Start at lave lag med henholdsvis aubergine, zucchini, sommersquash og tomater i et cirkulært mønster over pølseblandingen. dæk grøntsagerne med ost, og bag i 20 minutter.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brødskål!

Gratis brødskål (værdi 1599 DKK) når du køber en røremaskine - Artisan by You.