Ratatouille med pølse og tomatflødesauce
En fransk ret med et italiensk twist er (næsten) aldrig en dårlig idé.
Ratatouille med pølse og tomatflødesauce
En fransk ret med et italiensk twist er (næsten) aldrig en dårlig idé.
Redskaber
Ingredienser
1/2 aubergine
1 zucchini
1 sommersquash
3 romatomater
8 rosenkål
1 rødløg
5 fed hvidløg
10 asparges
2 spsk. olivenolie
450 g Italiensk pølse
60 ml hvidvin
450 ml tomatsauce
2 spsk. oregano
1 tsk. røde peberflager
235 ml fløde
170 g revet mozzarella
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. stødt sort peber
Trin for trin
Forvarm ovnen til 175°C.
Sæt snittekniven på foodprocessoren, og fastgør låget. Sæt på høj hastighed, og læg aubergine, squash, tomater og rosenkål i påfyldningstragten. Brug nedstopperen til at snitte alle grøntsagerne. Hold rosenkål adskilt, og sæt det hele til side.
Brug rivekniven til at rive mozzarellaost på lav hastighed, og sæt den til side.
Opvarm en sauterpande, og tilsæt pølse, steg dem grundigt, og fjern dem fra panden.
Tilsæt olivenolie til sauterpanden. Tilsæt derefter rødløg og asparges i tern, finthakket hvidløg og rosenkål, og steg ved mellemhøj varme, indtil grøntsagerne er møre i ca. 5-7 minutter. Tilsæt pølsen til grøntsagerne, og tilsæt vin som væske. Tilsæt tomatsauce, fløde, basilikum, oregano og røde peberflager, og kog, indtil det meste af væsken er kogt ind til det halve, ca. 15 minutter.
Læg pølseblandingen i et kraftigt fad. Start at lave lag med henholdsvis aubergine, zucchini, sommersquash og tomater i et cirkulært mønster over pølseblandingen. dæk grøntsagerne med ost, og bag i 20 minutter.