Skip the navigation

Ristet brioche med pistaciecreme

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Toasted Brioche with Pistachio Spread

Genopfrisk briochebrødet ved at riste det let. I mellemtiden kan du piske en overdådig creme af hvid chokolade og pistacienødder sammen.

Duration
I alt15min
Prep15min

Redskaber

ToasterToaster

Ingredienser

Servering

120 g

pistacie

75 g

hvid chokolade

1/4 tsk.

salt

1/4 tsk.

vaniljeekstrakt

6

skiver briochebrød, brødet må gerne være daggammelt

Trin for trin

  1. Tilsæt pistacienødder, hvid chokolade, salt og vaniljeekstrakt til en foodprocessor eller blender. Blend, indtil cremen bliver jævn, og skrab om nødvendigt ned langs siderne af kanden, indtil der dannes en jævn pasta.

  2. Sæt briochebrødet i brødristeren, vælg det ønskede risteniveau, og tryk på knappen Rist.

  3. Fordel pistaciecreme på det varme brød. Opbevar resten af cremen i et glas, der kan forsegles, ved stuetemperatur.