Rød frugtcoulis
Opgrader dine desserter med denne røde frugtcoulis: perfekt til cheesecake, is og pandekager. Sæt rejselåget på glasset, så du kan tage det med på en sommerpicnic. Bland med danskvand, og få en forfriskende tår på farten.
Redskaber
Ingredienser
Servering
250 g
jordbær, grøn top fjernet
100 g
blåbær
125 g
hindbær
1 tsk.
appelsinblomstervand
30 g
honning
Trin for trin
Vask bærrene grundigt, og kom dem i glasset på den ledningsfri personlige blender sammen med appelsinblomstervandet og honningen.
Bland ved den laveste hastighed, indtil coulisen ser lind ud. Hæld gennem en si for at fjerne kernerne.
Skru rejselåget på, og afkøl den i køleskabet i mindst en time.
Sådan laver du limonade: Tilsæt 3 spsk. coulis i et glas fyldt med is og danskvand.