emeagif
Skip the navigation

Rød frugt-crumble med vaniljeis

KitchenAid-kok

Fyldige bær toppet med smørfyldt smuldredej og serveret med hjemmelavet vaniljeis.

Import-Recipe - Red fruit crumble with vanilla ice cream

Rød frugt-crumble med vaniljeis

KitchenAid-kok

Fyldige bær toppet med smørfyldt smuldredej og serveret med hjemmelavet vaniljeis.

Redskaber

StandMixer
Prep
30min
Madlavning
25min
I alt
55min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

140 g hvidt mel

100 g lyst rørsukker

1 tsk bagepulver

115 g kold smør i tern

g 500 bær (hindbær, brombær, blåbær, ribs)

ml 500 piskefløde

500 ml kaffefløde

200 g strøsukker

1,5 tsk vaniljeekstrakt

1 vaniljestang

Trin for trin

  1. Kom hvidt mel, bagepulver og 100 g brun farin i køkkenmaskineskålen.

  2. Fastgør fladpiskeren, og bland ved hastighed 1 i 30 sekunder.

  3. Tilsæt koldt smør, og bland i yderligere 90 sekunder ved hastighed 2.

  4. Læg bærrene i en bageform. Drys med 1 spsk. brun farin.

  5. Smuldr dejen over bærrene. Bages ved 180 °C i en forvarmet ovn i 25 minutter, eller indtil den er gyldenbrun.

  6. Vaniljeis: Hæld kaffefløden i køkkenmaskinens skål.

  7. Tilsæt piskefløde og vaniljeekstrakt.

  8. Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud. Kom ned i skålen. Bland ved hastighed 1 i 30 sekunder.

  9. Sæt ismaskinen på køkkenmaskinen (ismaskinens skål skal stå i fryseren natten over, før den bruges). Indstil hastigheden til 1.

  10. Hæld isblandingen i isskålen, og lad køkkenmaskinen køre i ca. 20 minutter, indtil isen har konsistens som softice.

  11. Serveres med det samme eller opbevares i fryseren.

  12. Server crumblekagen med en skefuld vaniljeis.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Gør den unik til mors dag!

Gratis skål til is (værdi 1499 DKK) med Artisan By You- eller 5KSM60SPX-køkkenmaskine