emeagif
Skip the navigation

Røget tomatsuppe med kikærter

KitchenAid-kok

Import-Recipe - Smokey Tomato Soup with Chickpeas

Røget tomatsuppe med kikærter

KitchenAid-kok

Redskaber

Blender
Prep
10min
I alt
10min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

960 ml grønsagsbouillon

88 g fsoltørrede tomater som trykkes godt ned (bløde eller i olie, tør overskydende olie af)

20 g hakket forårsløg (både den hvide og grønne del)

2 mellemstore friske udstenede dadler

1 mellemstort fed finthakket hvidløg

1 tsk havsalt

1/4 tsk røget paprika

1/8 tsk chiliflager (valgfrit)

300 g friske tomater skåret i kvarte

1 spsk friskpresset citronsaft

425 g forkogte kikærter på dåse, skyllede og drænede

1/2 kop finhakket bredbladet persille, eventuelt mere til servering

Trin for trin

  1. Hæld bouillon, soltørrede tomater, forårsløg, udstenede dadler, hvidløg, salt, røget paprika og chiliflager i glasset på din KitchenAid® Power Plus® blender.

  2. Sæt låget på og indstil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet.

  3. Blend til maskinen slukker af sig selv.

  4. Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10.

  5. Tilsæt de friske tomater og citronsaft, sæt låget på og blend ved variabel hastighed i 3-5 sekunder, til tomaterne er delt i grove stykker.

  6. Tilsæt kikærter og persille, og lad suppen hvile med låg på i ca. 1 minut, så alt bliver varmet godt igennem.

  7. Suppen er varm i blenderen.

  8. Øs den op i skåle og nyd den med det samme med et drys hakket persille.

  9. I forbindelse med demonstration er det bedst at hælde suppen over i en gryde og øse op i små individuelle kopper, så suppen og kikærterne fordeles ensartet.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Gør den unik til mors dag!

Gratis skål til is (værdi 1499 DKK) med Artisan By You- eller 5KSM60SPX-køkkenmaskine