Redskaber
Ingredienser
960 ml grønsagsbouillon
88 g fsoltørrede tomater som trykkes godt ned (bløde eller i olie, tør overskydende olie af)
20 g hakket forårsløg (både den hvide og grønne del)
2 mellemstore friske udstenede dadler
1 mellemstort fed finthakket hvidløg
1 tsk havsalt
1/4 tsk røget paprika
1/8 tsk chiliflager (valgfrit)
300 g friske tomater skåret i kvarte
1 spsk friskpresset citronsaft
425 g forkogte kikærter på dåse, skyllede og drænede
1/2 kop finhakket bredbladet persille, eventuelt mere til servering
Trin for trin
Hæld bouillon, soltørrede tomater, forårsløg, udstenede dadler, hvidløg, salt, røget paprika og chiliflager i glasset på din KitchenAid® Power Plus® blender.
Sæt låget på og indstil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet.
Blend til maskinen slukker af sig selv.
Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10.
Tilsæt de friske tomater og citronsaft, sæt låget på og blend ved variabel hastighed i 3-5 sekunder, til tomaterne er delt i grove stykker.
Tilsæt kikærter og persille, og lad suppen hvile med låg på i ca. 1 minut, så alt bliver varmet godt igennem.
Suppen er varm i blenderen.
Øs den op i skåle og nyd den med det samme med et drys hakket persille.
I forbindelse med demonstration er det bedst at hælde suppen over i en gryde og øse op i små individuelle kopper, så suppen og kikærterne fordeles ensartet.