Skip the navigation

Sandkage med mascarpone-glasur

KitchenAid-kok

Denne sandkage med mascarponeglasur vil med garanti få opmærksomhed til enhver fest.

Import-Recipe - Sponge cake with mascarpone frosting

Sandkage med mascarpone-glasur

KitchenAid-kok

Denne sandkage med mascarponeglasur vil med garanti få opmærksomhed til enhver fest.

Redskaber

StandMixer
Prep
20min
Madlavning
30min
I alt
50min
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

300 g blødt smør

300 g strøsukker

6 piskede æg

300 g sigtet, selvhævende mel

1,5 tsk bagepulver

160 g mascarpone

160 ml fløde

50 g flormelis

300 g hindbær

4 marengs

5 spiselige blomster

Trin for trin

  1. Put det bløde smør og strøsukker i skålen på køkkenmaskinen med fladpiskeren monteret, og pisk ved hastighed 6, indtil det er let og luftigt.

  2. Monter plastskærmen på køkkenmaskinens skål. Tilsæt piskede æg, sigtet selvhævende mel og bagepulver. Bland kort ved hastighed 4, indtil alt er blandet sammen.

  3. Smør bunden ind og put bagepapir i to runde kageforme på 20 cm. Del dejen op mellem de forberedte kageforme, og gør toppen jævn.

  4. Bages 25-30 minutter ved 180°C i en forvarmet ovn. Tag den ud af ovnen, og lad den køle af i formen i 10 minutter. Tag kagerne ud af formene, og stil dem på en rist indtil de er kølet helt af.

  5. Hæld mascarponeost, fløde og flormelis i skålen på køkkenmaskinen med piskeriset monteret. Pisk ved hastigheden 4, indtil glasuren er jævn og danner stive toppe. Spred mascarponeglasur ud på den ene sandkage, og put hindbær på toppen. Spred mascarponeglasur ud på den anden sandkage, og placer den første sandkage ovenpå. Put frugt, marengs og spiselige blomster på toppen.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg