Skip the navigation

Souffle-pandekager

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
soufflepancakes_thumbnail.jpg

Disse luftige pandekager gør lykke på morgenbordet.

Duration
I alt55min
Prep10min
Madlavning45min

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

4

æggehvider

1/4 tsk

vinstenssyre

75 g

strøsukker

2

æggeblommer

60 g

mel

1/2 tsk

bagepulver

30 ml

mælk

Trin for trin

  1. Kom æggehviderne i køkkenmaskinens skål med piskeriset påsat. Tilsæt vinstensyre, og pisk ved hastighed 8, indtil massen er skummende. Tilsæt langsomt 45 g sukker, og bland, indtil der dannes toppe.

  2. Kom æggeblommerne i en lille skål, og tilsæt resten af sukkeret. Pisk manuelt, indtil farven er bleg. Tilsæt mel, bagepulver og mælk, og bland det sammen.

  3. Vend forsigtigt æggehviderne i 1/3 ad gangen.

  4. Opvarm en non-stick-pande på lav varme, og børst den med neutral olie. For en dessertring på ca. 5 cm højde med bagepapir, og placer den på den varme pande. Fyld ringen med pandekagedej. Drys 1 spsk. vand ned i panden, og tildæk med låget. Bag i 7 minutter, og vend derefter pandekagen meget forsigtigt. Bag i yderligere 4 minutter.

  5. Anbring den bagte pandekage på en stålrist eller serveringstallerken, og fjern forsigtigt ringen og bagepapiret. Server med det samme.