Steakmarinade
Den eneste opskrift på steakmarinade, du nogensinde får brug for.
Redskaber
Ingredienser
Servering
80 ml
olivenolie
3 kviste
timian
60 ml
worcestershiresauce
120 ml
sojasauce
1/2 tsk
rødvinseddike
30 ml
honning
1/2 tsk
salt
1/2 tsk
sort peber
3
forårsløg
1/4
rødløg
1 fed
hvidløg
Trin for trin
Tilsæt olivenolie, worcestershiresauce, sojasauce, rødvinseddike, honning, salt og sort peber i foodprocessoren.
Pluk timianbladene af stilkene, før du tilsætter dem resten af ingredienserne.
Skær forårsløgene i skiver, og put dem i foodprocessoren.
Skær løget i store stykker, og tilsæt også dem i foodprocessoren.
Tryk på pulseringsknappen, og bland det, indtil der kun er små stykker tilbage.
Læg en bøf på et fad. Hæld marinaden over steaken, dæk fadet med husholdningsfilm, og mariner i 30 minutter i køleskabet.
Hæld marinaden fra, og tryk kødet tørt, før du griller det.