Stir fry
Hurtigt og sundt måltid tilberedt med friske grøntsager og asiatisk inspireret sauce.
Stir fry
Hurtigt og sundt måltid tilberedt med friske grøntsager og asiatisk inspireret sauce.
Redskaber
Ingredienser
1 løg
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
200 g hvidkål
3 spsk sojasauce
1 spsk østerssauce
1 spsk sriracha
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk flormelis
spsk revet ingefær
2 spsk smagsneutral olie
300 g kolde kogte ris
1 stilk forårsløg
250 g tofu, stegt i tern
2 pak choi
sesamfrø
hakket forårsløg
Trin for trin
Skræl løg og gulerødder. Drej foodprocessoren med det vendbare snitte-/rivejern (rivesiden) monteret til hastighed 2, og riv løg, gulerødder, rød peberfrugt og hvidkål.
Rør soyasauce, østerssauce, sriracha, hvidvin, eddike, flormelis og ingefær sammen i en lille skål.
Tilsæt neutral olie i wokken, og sæt over mellemhøj varme. Lynsteg grøntsagerne i 2-3 minutter. Tilsæt ris og sauce, og rør rundt, indtil alle dele er opvarmede.
Serveres med tofu og grillet pak choi. Hæld sesamfrø og forårsløg på toppen.