Skip the navigation

Sukkerstok-småkager

KitchenAid-kok

Disse småkager er ikke kun gode at dyppe i varm chokolade, de fylder også dit køkken med en lækker, krydret duft.

candycanecookies_thumbnail.jpg

Sukkerstok-småkager

KitchenAid-kok

Disse småkager er ikke kun gode at dyppe i varm chokolade, de fylder også dit køkken med en lækker, krydret duft.

Redskaber

StandMixer
CookiePress
Prep
15min
Madlavning
20min
I alt
35min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

260 g smør, stuetemperatur

300 g brun farin

300 g gyldent sukker

2 æg

1 kg mel

2 spsk honningkagekrydderi

2 tsk salt

3 tsk bagepulver

110 ml vand

Trin for trin

  1. Tilsæt smør og 2 slags sukker i skålen på en køkkenmaskine med fladpisker monteret. Bland ved hastighed 4, indtil massen er luftig. Tilsæt æggene, og bland, indtil det hele er sammenblandet.

  2. Sænk hastigheden til 1, og tilsæt gradvist mel, salt, bagepulver og honningkagekrydderier. Tilsæt vandet, og bland, indtil der dannes en fast dej.

  3. Sæt kageudstikkeren på køkkenmaskinen, vælg den runde form, og før småkagedejen gennem påfyldningstragten. Lad dejen falde ned på en bageplade med bagepapir, og skær hver strimmel i en 7 cm lang pølse.

  4. Form den afskårne kagedej til en sukkerstok, og bag den i 20 minutter i en forvarmet ovn ved 180 °C. Lad køle af på en bagerist.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brødskål!

Gratis brødskål (værdi 1599 DKK) når du køber en røremaskine - Artisan by You.