Sukkerstok-småkager
Disse småkager er ikke kun gode at dyppe i varm chokolade, de fylder også dit køkken med en lækker, krydret duft.
Sukkerstok-småkager
Disse småkager er ikke kun gode at dyppe i varm chokolade, de fylder også dit køkken med en lækker, krydret duft.
Redskaber
Ingredienser
260 g smør, stuetemperatur
300 g brun farin
300 g gyldent sukker
2 æg
1 kg mel
2 spsk honningkagekrydderi
2 tsk salt
3 tsk bagepulver
110 ml vand
Trin for trin
Tilsæt smør og 2 slags sukker i skålen på en køkkenmaskine med fladpisker monteret. Bland ved hastighed 4, indtil massen er luftig. Tilsæt æggene, og bland, indtil det hele er sammenblandet.
Sænk hastigheden til 1, og tilsæt gradvist mel, salt, bagepulver og honningkagekrydderier. Tilsæt vandet, og bland, indtil der dannes en fast dej.
Sæt kageudstikkeren på køkkenmaskinen, vælg den runde form, og før småkagedejen gennem påfyldningstragten. Lad dejen falde ned på en bageplade med bagepapir, og skær hver strimmel i en 7 cm lang pølse.
Form den afskårne kagedej til en sukkerstok, og bag den i 20 minutter i en forvarmet ovn ved 180 °C. Lad køle af på en bagerist.