Skip the navigation

Sukkerstok-småkager

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
candycanecookies_thumbnail.jpg

Disse småkager er ikke kun gode at dyppe i varm chokolade, de fylder også dit køkken med en lækker, krydret duft.

Duration
I alt35min
Prep15min
Madlavning20min

Redskaber

StandMixerStandMixer
CookiePressCookiePress

Ingredienser

Servering

260 g

smør, stuetemperatur

300 g

brun farin

300 g

gyldent sukker

2

æg

1 kg

mel

2 spsk

honningkagekrydderi

2 tsk

salt

3 tsk

bagepulver

110 ml

vand

Trin for trin

  1. Tilsæt smør og 2 slags sukker i skålen på en køkkenmaskine med fladpisker monteret. Bland ved hastighed 4, indtil massen er luftig. Tilsæt æggene, og bland, indtil det hele er sammenblandet.

  2. Sænk hastigheden til 1, og tilsæt gradvist mel, salt, bagepulver og honningkagekrydderier. Tilsæt vandet, og bland, indtil der dannes en fast dej.

  3. Sæt kageudstikkeren på køkkenmaskinen, vælg den runde form, og før småkagedejen gennem påfyldningstragten. Lad dejen falde ned på en bageplade med bagepapir, og skær hver strimmel i en 7 cm lang pølse.

  4. Form den afskårne kagedej til en sukkerstok, og bag den i 20 minutter i en forvarmet ovn ved 180 °C. Lad køle af på en bagerist.