Suppe med avocado, ærter og mynte
Redskaber
Ingredienser
Servering
480 ml
grøntsagsbouillon
400 g
Frosne grønne ærter, optøede
25 g
hakket forårsløg
3/4 tsk.
havsalt, plus mere efter smag
pinch
friskkværnet sort peber
1/4
mellemstor avocado, udstenet og skrællet
10 g
sammenpressede friske mynteblade
2 tsk.
frisk citronsaft, plus mere efter smag
Trin for trin
Anbring bouillon, ærter, forårsløg, salt, peber og avocado i blenderglasset på KitchenAid® Power Plus®-blenderen.
Sæt låget på, og indstil blenderen til Adapti-Blend™-suppeprogrammet.
Blend, indtil maskinen slukker automatisk. Alternativt kan du blende i ca. 5 minutter, først ved hastighed 1 og gradvist øge hastigheden til 10.
Tilsæt mynteblade og citronsaft, og blend ved høj hastighed i 10 til 20 sekunder, indtil blandingen er lind og cremet.
Tilpas med salt, peber og citronsaft efter smag.
Suppen er blevet varmet op i blenderen.
Server med et skvæt vegansk creme fraiche eller yoghurt naturel, og pynt med mynteblade.
"Jeg har angivet en mængde for forårsløget som en vejledning, fordi forårsløg varierer så meget i størrelsen. Et almindeligt hakket forårsløg fylder ca. ¼ kop. Man kan bare hakke hovedparten af den hvide del af løget af og smide det direkte i."