Skip the navigation

Suppe med avocado, ærter og mynte

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Pea, avocado and mint soup

Duration
I alt5min
Prep5min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

480 ml

grøntsagsbouillon

400 g

Frosne grønne ærter, optøede

25 g

hakket forårsløg

3/4 tsk.

havsalt, plus mere efter smag

pinch

friskkværnet sort peber

1/4

mellemstor avocado, udstenet og skrællet

10 g

sammenpressede friske mynteblade

2 tsk.

frisk citronsaft, plus mere efter smag

Trin for trin

  1. Anbring bouillon, ærter, forårsløg, salt, peber og avocado i blenderglasset på KitchenAid® Power Plus®-blenderen.

  2. Sæt låget på, og indstil blenderen til Adapti-Blend™-suppeprogrammet.

  3. Blend, indtil maskinen slukker automatisk. Alternativt kan du blende i ca. 5 minutter, først ved hastighed 1 og gradvist øge hastigheden til 10.

  4. Tilsæt mynteblade og citronsaft, og blend ved høj hastighed i 10 til 20 sekunder, indtil blandingen er lind og cremet.

  5. Tilpas med salt, peber og citronsaft efter smag.

  6. Suppen er blevet varmet op i blenderen.

  7. Server med et skvæt vegansk creme fraiche eller yoghurt naturel, og pynt med mynteblade.

  8. "Jeg har angivet en mængde for forårsløget som en vejledning, fordi forårsløg varierer så meget i størrelsen. Et almindeligt hakket forårsløg fylder ca. ¼ kop. Man kan bare hakke hovedparten af den hvide del af løget af og smide det direkte i."