Surdejspandekager med forårsløg
Lad ikke dine surdejsrester gå til spilde. Vær kreativ med dem, og pisk disse sprøde, men stadig seje surdejspandekager.
Redskaber
Ingredienser
Servering
450 g
surdejsrester (ikke-fodret surdej)
90 g
hvidt mel
60 ml
vand
1.5 tsk.
salt
2 tsk.
bagepulver
1.5 tsk.
sesamolie
3/4 tsk.
chiliflager
5
forårsløg
30 g
purløg
Trin for trin
Bland surdejsrester, mel, vand, salt, bagepulver, sesamolie og chiliflager i køkkenmaskinens skål med pisketilbehøret monteret. Hak urterne, og hæld dem i skålen. Bland ved hastighed 2, indtil alt er blandet sammen.
Opvarm en let smurt pande ved mellem varme, og bag pandekagerne i ca. 1 minut på hver side, indtil de er gyldenbrune.