Skip the navigation

Tandoori-marineret kylling

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
tandoorimarinatedchicken thumbnail

Sådan laver du autentisk grillstegt tandoori-kylling.

Duration
I alt12h35
Prep10min
Madlavning25min
Hvile12h

Redskaber

FoodProcessorFoodProcessor

Ingredienser

270 g

yoghurt

5

fed hvidløg

4 cm

ingefær-

1/2

skalotteløg

1/2

lille chilipeber

1 spsk.

citronsaft

1 tsk.

stødt spidskommen

1 tsk.

mangopulver

1 tsk.

koriander

1 spsk.

garam masala-pulver

1 tsk.

salt

1 dråbe

rød frugtfarve

6

kyllingelår

Trin for trin

  1. Denne opskrift giver 6 kyllingelår.

  2. Skræl skalotteløget, og skær det i stykker. Skræl og riv ingefæren.

  3. Kom alle ingredienserne, undtagen kyllingelårene, i foodprocessorens kande. Sæt på hastighed 2, og blend, indtil blandingen bliver ensartet.

  4. Lav to slidser i skindet på hvert kyllingelår, så kyllingen kan absorbere smagen. Læg kyllingelårene i en skål, og tilsæt marinaden. Vend kyllingelårene, indtil de er dækkede. Dæk til, sæt i køleskabet, og lad dem marinere i 24 timer.

  5. Opvarm grillen til mellemhøj varme. Tør det meste af den overskydende marinade af kyllingelårene. Grill kyllingen ved direkte varme i 10 minutter. Drej og grill i yderligere 10 minutter. Tjek kyllingen, og vend den om nødvendigt i yderligere 10 minutter. Serveres varm.