Skip the navigation

Te med æble og morgenfrue

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Marigold apple tea

En skøn blanding af æble og morgenfrue, perfekt som en hyggelig vinterdrik.

Duration
I alt4h20
Prep20min
Madlavning4h

Redskaber

KettleKettle

Ingredienser

Servering

2

æbler

150 g

ingefærrod

6 spsk.

kronblade af morgenfrue

6 spsk.

løs rooibos-te

6

kanelstænger

Trin for trin

  1. Start med at vaske æblerne grundigt for at fjerne snavs eller rester. Skær æblerne i tynde, ensartede skiver med en skarp kniv. Brug en grøntsagsskræller eller en ske til at skrælle ingefærroden. Skær den skrællede ingefær i tynde skiver med en skarp kniv.

  2. Læg æbleskiverne og ingefæren på et tørrestativ. Tør dem i 1,5 time, fjern ingefæren, og fortsæt med at tørre æblerne i yderligere 2,5 timer. Du kan også bruge tørrede ingefærstykker og æbler købt i en butik.

  3. Skær de tørrede æbler i små stykker. Læg 6 skiver til side. Bland æblestykkerne, kronbladene fra morgenfrue, rooibos-te og tørret ingefærrod sammen.

  4. Tilsæt 1,5 l vand til din KitchenAid-elkedel, og indstil temperaturen til 100 °C. Læg teblandingen i tesier eller teæg, og læg dem i glassene. Når vandet når den ønskede temperatur, skal du hælde det i et glas. Læg en kanelstang i teen for at opnå ekstra smag. Lad trække i 5 minutter. Pynt med en skive tørret æble.