emeagif
Skip the navigation

Nem tomat og aubergine parmigiana

KitchenAid-kok

Den italienske, vegetariske ret med tomat og ost, aubergine parmigiana, er en fantastisk hverdagsret.

Import-Recipe - Aubergine Parmigiana

Nem tomat og aubergine parmigiana

KitchenAid-kok

Den italienske, vegetariske ret med tomat og ost, aubergine parmigiana, er en fantastisk hverdagsret.

Redskaber

StandMixer
FoodProcessor
FoodStrainer
Prep
10min
Madlavning
45min
I alt
55min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

2 auberginer

1 kg tomater (roma eller san marzano)

1 løg

1 hvidløgsfed

50 g parmesanost

2 mozzarellakugler

50 ml olivenolie

- salt

2 tsk. tørret oregano

Trin for trin

  1. Fastgør purépresseren til køkkenmaskinen.

  2. Skær tomaterne i skiver på langs. Skrab frøene ud. Skær i kvarte.

  3. Purér tomaterne ved hastighed 4.

  4. Skræl løg og hvidløg, og hak dem fint.

  5. Opvarm halvdelen af olivenolien på en stegepande. Tilsæt løg og hvidløg. Steg i 1 minut. Hæld tomatpuré på panden. Tilsæt tørret oregano og salt. Lad det simre ved lav varme i 20 minutter.

  6. Skær auberginerne i skiver på 1 cm. Varm resten af olivenolien op på en anden pande, og steg auberginerne på begge sider, indtil de er bløde og let forkullede - du skal lave dem i portioner, da de sandsynligvis ikke alle kan være på én pande.

  7. Skær mozzarella i skiver.

  8. Anret auberginer og mozzarella i et ovnfast fad. Tildæk med varm tomatsauce, og afslut med revet parmesanost. Bages ved 200 °C i en forvarmet ovn i 15 minutter, indtil de bobler og er gyldne.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Gør den unik til mors dag!

Gratis skål til is (værdi 1499 DKK) med Artisan By You- eller 5KSM60SPX-køkkenmaskine