Tomatsuppe med ristede tomater
Kraftig suppe, der smager som sommer i en skål.
Redskaber
Ingredienser
Servering
3
romatomater
1
salatløg
2 fed
hvidløg
1 spsk
olivenolie
1/2 tsk
salt
1/2 tsk
sort peber
600 ml
grønsagsbouillon
a handful blade
basilikum
olivenolie til pynt
Trin for trin
Læg bagepapir på en bageplade.
Skær tomaterne på langs, og læg dem på bagepladen.
Skræl løgene, og hak dem groft. Placer stykkerne mellem tomaterne.
Skræl hvidløget, og læg det på bagepladen.
Dryp olivenolien hen over grøntsagerne, og krydr med salt og peber. Rist grøntsagerne i 30 minutter ved 200°C i en forvarmet ovn.
Hæld grøntsagsfonden i blenderkanden. Tilsæt grøntsagerne. Sæt blenderen på suppeindstillingen, og lad programmet køre helt færdigt.
Hæld suppen ud i skåle, og slut af med lidt friske basilikumblade og et dryp olivenolie.