Skip the navigation

Tranebærsauce med bagt camembert

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Cranberry sauce with baked Camembert

Denne bløde osteret er den perfekte appetitvækker eller en fænomenal forret.

Duration
I alt35min
Prep20min
Madlavning15min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

2

appelsiner

50 g

strøsukker

100 g

friske tranebær

1

camembert

3 kviste

rosmarin

Trin for trin

  1. Skær appelsinerne i halve, og pres saften ned i en lille gryde. Tilsæt sukkeret, og lad det simre ved mellemhøj varme. 

  2. Tilsæt tranebærrene, og bring blandingen i kog. Skru ned for varmen, og lad den simre, indtil tranebærrene har åbnet sig.

  3. Kom tranebærrene ned i blenderkanden. Bland ved hastighed 6 i 2 minutter.

  4. Pak camembertosten ud, og læg den tilbage i kassen. 

  5. Lav nogle slidser i toppen, og put rosmarinkviste i. 

  6. Bag camembertosten i 15 minutter ved 250 °C i en forvarmet ovn. 

  7. Server tranebærsaucen over den bagte camembert.