Tranebærsauce med bagt camembert
Denne bløde osteret er den perfekte appetitvækker eller en fænomenal forret.
Redskaber
Ingredienser
Servering
2
appelsiner
50 g
strøsukker
100 g
friske tranebær
1
camembert
3 kviste
rosmarin
Trin for trin
Skær appelsinerne i halve, og pres saften ned i en lille gryde. Tilsæt sukkeret, og lad det simre ved mellemhøj varme.
Tilsæt tranebærrene, og bring blandingen i kog. Skru ned for varmen, og lad den simre, indtil tranebærrene har åbnet sig.
Kom tranebærrene ned i blenderkanden. Bland ved hastighed 6 i 2 minutter.
Pak camembertosten ud, og læg den tilbage i kassen.
Lav nogle slidser i toppen, og put rosmarinkviste i.
Bag camembertosten i 15 minutter ved 250 °C i en forvarmet ovn.
Server tranebærsaucen over den bagte camembert.