Urtesauce
Sæt kulør på alle retter med den skønne urtesauce – perfekt til lam, kød eller fisk!
Urtesauce
Sæt kulør på alle retter med den skønne urtesauce – perfekt til lam, kød eller fisk!
Redskaber
Ingredienser
30 g urter (mynte, bredbladet persille, basilikum...)
1 hvidløgsfed
45 ml olivenolie
20 ml citronsaft
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. honning
Trin for trin
Vask og dup urterne tørre. Skræl hvidløget, og hak det fint.
Kom krydderurter og finthakket hvidløg i hakkeren, og pulser et par gange for at hakke.
Kom olivenolie, citronsaft, sennep og honning i minihakkeren. Tilsæt salt og peber. Bland, indtil saucen bliver blød og samlet.
Hæld blandingen i en serveringsskål, og server den frisk med lammekoteletter eller andet grillet kød og fisk.