Vegansk cheesecake uden bagning
Denne laktosefri cheesecake er lige så cremet og rig som den klassiske version.
Vegansk cheesecake uden bagning
Denne laktosefri cheesecake er lige så cremet og rig som den klassiske version.
Redskaber
Ingredienser
375 g cashewnødder
425 g veganske tørkiks
120 g + 5 spsk smeltet kokosolie
1 tsk kanel
180 ml ahornsirup
1 citron
1 tsk vaniljepasta
Trin for trin
Hæld cashewnødderne i en varmebestandig skål, og sænk dem ned i kogende vand. Lad dem ligge i blød i en time.
Smuldr småkagerne, og bland dem med kokosolie og kanel ved hastighed 1. Blandingen skal føles som vådt sand. Når den ønskede konsistens er opnået, kan du bruge bagsiden af et målebæger eller et glas til at presse skorpen ind i en smurt springform. Sæt den i køleskabet i mindst en time, indtil den er fast.
Skyl de opblødte cashewnødder, og hæld dem i blenderkanden. Tilsæt ahornsirup, 1 citronskræl, saft fra 1 citron og vaniljepasta. Blend ved høj hastighed, indtil blandingen er jævn.
Put bagepapir langs springformens sider, og hæld cashewnøddefyldet i. Lad det stå i mindst 8 timer i køleskabet, indtil det er fast.
Pynt den veganske cheesecake med din foretrukne sommerfrugt. Serveres kold.