Skip the navigation

Vegansk cheesecake uden bagning

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
no-bakevegancheesecake_thumbnail.jpg

Denne laktosefri cheesecake er lige så cremet og rig som den klassiske version.

Duration
I alt40min
Prep20min
Madlavning20min

Redskaber

HandMixerHandMixer

Ingredienser

375 g

cashewnødder

425 g

veganske tørkiks

120 g + 5 spsk

smeltet kokosolie

1 tsk

kanel

180 ml

ahornsirup

1

citron

1 tsk

vaniljepasta

Trin for trin

  1. Hæld cashewnødderne i en varmebestandig skål, og sænk dem ned i kogende vand. Lad dem ligge i blød i en time.

  2. Smuldr småkagerne, og bland dem med kokosolie og kanel ved hastighed 1. Blandingen skal føles som vådt sand. Når den ønskede konsistens er opnået, kan du bruge bagsiden af et målebæger eller et glas til at presse skorpen ind i en smurt springform. Sæt den i køleskabet i mindst en time, indtil den er fast.

  3. Skyl de opblødte cashewnødder, og hæld dem i blenderkanden. Tilsæt ahornsirup, 1 citronskræl, saft fra 1 citron og vaniljepasta. Blend ved høj hastighed, indtil blandingen er jævn.

  4. Put bagepapir langs springformens sider, og hæld cashewnøddefyldet i. Lad det stå i mindst 8 timer i køleskabet, indtil det er fast.

  5. Pynt den veganske cheesecake med din foretrukne sommerfrugt. Serveres kold.