Skip the navigation

Vegansk cheesecake uden bagning

KitchenAid-kok

Denne laktosefri cheesecake er lige så cremet og rig som den klassiske version.

no-bakevegancheesecake_thumbnail.jpg

Vegansk cheesecake uden bagning

KitchenAid-kok

Denne laktosefri cheesecake er lige så cremet og rig som den klassiske version.

Redskaber

HandMixer
Prep
20min
Madlavning
20min
I alt
40min
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

375 g cashewnødder

425 g veganske tørkiks

120 g + 5 spsk smeltet kokosolie

1 tsk kanel

180 ml ahornsirup

1 citron

1 tsk vaniljepasta

Trin for trin

  1. Hæld cashewnødderne i en varmebestandig skål, og sænk dem ned i kogende vand. Lad dem ligge i blød i en time.

  2. Smuldr småkagerne, og bland dem med kokosolie og kanel ved hastighed 1. Blandingen skal føles som vådt sand. Når den ønskede konsistens er opnået, kan du bruge bagsiden af et målebæger eller et glas til at presse skorpen ind i en smurt springform. Sæt den i køleskabet i mindst en time, indtil den er fast.

  3. Skyl de opblødte cashewnødder, og hæld dem i blenderkanden. Tilsæt ahornsirup, 1 citronskræl, saft fra 1 citron og vaniljepasta. Blend ved høj hastighed, indtil blandingen er jævn.

  4. Put bagepapir langs springformens sider, og hæld cashewnøddefyldet i. Lad det stå i mindst 8 timer i køleskabet, indtil det er fast.

  5. Pynt den veganske cheesecake med din foretrukne sommerfrugt. Serveres kold.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Op til -30%

Det er tid til at gøre det til dit med fantastiske tilbud på hele vores hjemmeside.