emeagif
Skip the navigation

Vegansk grahamskiks

KitchenAid-kok

En vegansk version af den ikoniske sprøde kiks.

vegangrahamcrackers_thumbnail.jpg

Vegansk grahamskiks

KitchenAid-kok

En vegansk version af den ikoniske sprøde kiks.

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
Madlavning
20min
I alt
30min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

50 g brun farin

50 g strøsukker

150 g vegansk smør

200 g hvidt mel

100 g rugmel

1 tsp stødt kanel

1 tsk bagepulver

1/2 tsk salt

Efter behov vegan milk

Trin for trin

  1. Kom begge typer sukker og det veganske smør i køkkenmaskinens skål med piskeriset med fleksibel kant monteret. Bland ved hastighed 4, indtil massen er lys og luftig.

  2. Tilsæt mel, rugmel, kanel, bagepulver og salt. Bland ved hastighed 1, indtil dejen lige akkurat har samlet sig. Hvis dejen er lidt for tør, tilsættes vegansk mælk, 1 tsk. ad gangen.

  3. Rul dejen ud mellem 2 ark bagepapir, og skær den i rektangler med en pizzakniv. Brug en gaffel til at stikke huller i overfladen af kiksene.

  4. Bages i 15 minutter ved 175 °C. Tag kiksene ud af ovnen, og skær dem igen med pizzakniven, mens de stadig er varme. Lad dem køle af på bagepladen, før du knækker dem.