Vegansk grahamskiks
En vegansk version af den ikoniske sprøde kiks.
Vegansk grahamskiks
En vegansk version af den ikoniske sprøde kiks.
Redskaber
Ingredienser
50 g brun farin
50 g strøsukker
150 g vegansk smør
200 g hvidt mel
100 g rugmel
1 tsp stødt kanel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
Efter behov vegan milk
Trin for trin
Kom begge typer sukker og det veganske smør i køkkenmaskinens skål med piskeriset med fleksibel kant monteret. Bland ved hastighed 4, indtil massen er lys og luftig.
Tilsæt mel, rugmel, kanel, bagepulver og salt. Bland ved hastighed 1, indtil dejen lige akkurat har samlet sig. Hvis dejen er lidt for tør, tilsættes vegansk mælk, 1 tsk. ad gangen.
Rul dejen ud mellem 2 ark bagepapir, og skær den i rektangler med en pizzakniv. Brug en gaffel til at stikke huller i overfladen af kiksene.
Bages i 15 minutter ved 175 °C. Tag kiksene ud af ovnen, og skær dem igen med pizzakniven, mens de stadig er varme. Lad dem køle af på bagepladen, før du knækker dem.