Skip the navigation
Vegansk gulerodskage

Vegansk gulerodskage

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
vegancarrotcake_thumbnail.jpg

Denne veganske gulerodskage med vegansk glasur er fugtig og fyldt med smag og er en sand nydelse for alle.

Duration
I alt1h20
Prep20min
Madlavning1h

Redskaber

STAND_MIXERSTAND_MIXER
VEGETABLE_SLICER_AND_SHREDDERVEGETABLE_SLICER_AND_SHREDDER

Ingredienser

Servering

300 g

gulerødder

310 g

mel

230 g

brun farin

13 g

bagepulver

1,5 tsk

natron

2 spsk

malede hørfrø

2 tsk

kanel

300 ml

smagsneutral olie

100 g

æblesauce

2 spsk

æblecidereddike

100 g

rosiner

60 g

vegansk smør, blødt

110 g

vegansk flødeost

180 g

flormelis

Trin for trin

  1. Monter Fresh Prep-snitteren/riveren på køkkenmaskinen. Vask og skræl gulerødderne. Riv gulerødderne ved hastighed 4. Sæt til side.

  2. Hæld mel, brun farin, bagepulver, natron, hørfrø og kanel i en skål til en køkkenmaskine med fladpiskeren monteret. Drej til hastighed 1, og bland i ca. et minut.

  3. Tilsæt olie, æblesauce og eddike. Bland ved hastighed 2 i 1 minut. Tilsæt de revne gulerødder og rosiner, og bland ved hastighed 2, indtil de er indarbejdet.

  4. Anbring den på en rund bageplade med bagepapir (24 cm), og bag i 1 time ved 180 °C i en forvarmet ovn. Tag den ud af ovnen, og lad den køle af.

  5. Kom det veganske smør i en skål på en køkkenmaskine monteret med fladpisker med fleksibel kant, og bland ved hastighed 4 i 1 minut. Tilsæt vegansk flødeost og flormelis, og bland i 2 minutter. Brug en gummispatel til at sprede flødeostglasuren ud over kagen.