Skip the navigation

Vegansk kikærteburger

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Vegan chickpeas burger

Er du bange for junkfood? Prøv denne sunde opskrift, som er baseret på kikærter: Måske er det den rette kur.

Duration
I alt35min
Prep20min
Madlavning15min

Redskaber

MeatGrinderMeatGrinder
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

200 g

kikærter

1/2

skalotteløg

1 tbsp

kartoffelmel

10 g

persille

50 g

rasp

50 g

græsk yoghurt

2 spsk

ekstra jomfruolivenolie

-

salt

Trin for trin

  1. Sæt den fine hakkeplade i kødhakkertilbehøret og montér det på KitchenAid mikseren. Sæt ingrediensbakken ovenpå og en mellemstor skål under tilbehøret.

  2. Bland kikærter, skalotteløg, persille, salt og kartoffelmel i en skål. Rør det godt sammen.

  3. Indstil mikseren på hastighed 3.

  4. Kom blandingen i røret og hak den. Tryk med madskubberen om nødvendigt.

  5. Lav 4 kugler med en isske.

  6. Tryk kuglerne flade og dyp dem i rasp.

  7. Sæt burgerne på en bageplade, dryp dem med olie og bag dem ved 200 °C i en forvarmet ovn i 15 minutter.

  8. Serveres med dip af græsk yoghurt.

  9. Servér den som en rigtig burger med bolle, tomat, løg, pickles og ketchup.