emeagif
Skip the navigation

Veganske cupcakes

KitchenAid-kok

Alle vil elske disse lækre veganske cupcakes!

Import-Recipe - Vegan cupcakes

Veganske cupcakes

KitchenAid-kok

Alle vil elske disse lækre veganske cupcakes!

Redskaber

StandMixer
Prep
20min
Madlavning
22min
I alt
42min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

50 g hvidt mel

1/2 tsk salt

1/2 tsk bagepulver

1/4 tsk vaniljepulver

1/2 tsk natron

190 ml mandelmælk

130 g strøsukker

1 spsk vegetabilsk olie

115 g vegansk smør

440 g flormelis

1 tsk vaniljeekstrakt

1 tørrede rosenknopper

Trin for trin

  1. Fastgør sigte- og vægttilbehøret til standermikseren. Sigt mel, salt, bagepulver, vaniljepulver og natron i skålen på køkkenmaskinen på hastighed 4. Sæt til side.

  2. Tilsæt mandelmælk, strøsukker og vegetabilsk olie i en anden skål til køkkenmaskinen med trådpiskeriset monteret. Bland ved hastighed 6 i 4 minutter. Reducer hastigheden til 4, og tilsæt langsomt den sigtede blanding med en skefuld ad gangen.

  3. Fordel dejen i 10 cupcake-forme. Bages i 22 minutter ved 175ºC i en forvarmet ovn.

  4. Lad dem køle helt af, og sæt dem på en bagerist.

  5. Put det veganske smør i standermiksrens skål med trådpiskeriset monteret. Bland det på hastighed 2, og tilsæt flormelis en skefuld ad gangen.

  6. Tilsæt vaniljeekstrakt. Øg hastigheden til 10, og pisk i 5 minutter, indtil glasuren er helt let og luftig.

  7. Hæld glasuren i en sprøjtepose, og sprøjt det på dine cupcakes.

  8. Afslut med et lille drys af den tørrede rosenknop.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Gør den unik til mors dag!

Gratis skål til is (værdi 1499 DKK) med Artisan By You- eller 5KSM60SPX-køkkenmaskine