Redskaber
Ingredienser
50 g hvidt mel
1/2 tsk salt
1/2 tsk bagepulver
1/4 tsk vaniljepulver
1/2 tsk natron
190 ml mandelmælk
130 g strøsukker
1 spsk vegetabilsk olie
115 g vegansk smør
440 g flormelis
1 tsk vaniljeekstrakt
1 tørrede rosenknopper
Trin for trin
Fastgør sigte- og vægttilbehøret til standermikseren. Sigt mel, salt, bagepulver, vaniljepulver og natron i skålen på køkkenmaskinen på hastighed 4. Sæt til side.
Tilsæt mandelmælk, strøsukker og vegetabilsk olie i en anden skål til køkkenmaskinen med trådpiskeriset monteret. Bland ved hastighed 6 i 4 minutter. Reducer hastigheden til 4, og tilsæt langsomt den sigtede blanding med en skefuld ad gangen.
Fordel dejen i 10 cupcake-forme. Bages i 22 minutter ved 175ºC i en forvarmet ovn.
Lad dem køle helt af, og sæt dem på en bagerist.
Put det veganske smør i standermiksrens skål med trådpiskeriset monteret. Bland det på hastighed 2, og tilsæt flormelis en skefuld ad gangen.
Tilsæt vaniljeekstrakt. Øg hastigheden til 10, og pisk i 5 minutter, indtil glasuren er helt let og luftig.
Hæld glasuren i en sprøjtepose, og sprøjt det på dine cupcakes.
Afslut med et lille drys af den tørrede rosenknop.