Vegetarisk sushi
Enkel, hurtig sushi: Perfekt til frokost eller middag!
Vegetarisk sushi
Enkel, hurtig sushi: Perfekt til frokost eller middag!
Redskaber
Ingredienser
750 g kogte sushiris, krydrede og afkølede
5 gulerødder
300 g rødkål
7 nori-ark
2 avocado i skiver
30 g brøndkarse
Trin for trin
Vask og skræl gulerødderne. Sæt foodprocessortilbehøret med rivejernet på 4 mm monteret på køkkenmaskinen. Riv gulerødderne ved hastighed 10. Sæt rødkålen til side, og riv den.
Læg et nori-ark på sushimåtten med den skinnende side nedad. Dyp hænderne i vandet for at undgå, at de klistrer, og læg derefter et tyndt lag tilberedt sushiris hen over arket, så den øverste kant er ikke er dækket.
Anret de snittede gulerødder, kål og avocado og brøndkarse hen over risen. Brug sushimåtten, og rul den stramt op, så du kan forme en rulle. Fugt den klare kant for at lukke rullen. Brug en skarp kniv til at skære rullen i skiver.
Stænk med en sauce efter eget valg, og tilsæt toppings som f.eks. frø, friske urter eller ristede løg.