Skip the navigation

Vintercrostini med ristede druer

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Crostini with roasted grapes

Få varmen til vinter med disse dejlige crostini med ristede druer, der byder på en eksplosion af årstidens smage i hver bid!

Duration
I alt33min
Prep15min
Madlavning18min

Redskaber

ToasterToaster

Ingredienser

Servering

300 g

røde druer, uden kerner

2 spsk.

olivenolie

1 spsk.

balsamicoeddike

1/4 tsk.

sort peber

1/4 tsk.

salt

1/4 tsk.

friske timianblade

150 g

gedeost

6

skiver mørkt brød

15 g

hakkede valnødder

Trin for trin

  1. Fjern stænglerne fra vindruerne, og læg dem på en bageplade. Stænk med olivenolie og balsamico-eddike, og tilsæt peber, salt og timian. Rist dem i 20 minutter i en forvarmet ovn på 200 °C, eller indtil druerne begynder at danne blærer.

  2. Sæt brødskiverne i brødristeren, vælg det ønskede risteniveau, og tryk på knappen Rist.

  3. Skær gedeosten i ca. 0,5 cm tykke skiver. Fordel osten ovenpå det ristede brød. Læg druerne ovenpå osten, og top med hakkede valnødder.