KMQCX 45600 - 851344201900

På din bølgelængde

Combi Mikrobølgeovn, Indbygget

Med et generøst roterende fad på 40 cm og 8 madlavningsfunktioner som f.eks. Sensor Cooking, der fører dig gennem hele processen fra start til slut, og sikrer uovertrufne resultater. Takket være Damp-funktionen og det særlige damptilbehør, giver den dig også mulighed for at lave mad på en sund måde, der bevarer alle fødevarernes oprindelige smags- og næringsstoffer. Og for helt at slippe din kreativitet løs, byder den også på Crisp- og Grill-funktioner.
KitchenAids uovertrufne kvalitet afspejles desuden i overflader i rustfrit stål, der er nemme at rengøre, og solidt, slidstærkt professionelt design.

3D System

KitchenAid bruger et avanceret og patenteret mikrobølgedistributionssystem, der kombinerer dobbelte mikrobølge-kilder med refleksion. Det komplekse mikrobølgemønster mætter hulrummet med mikrobølgeenergi, of fylder ovnen helt op, selv i hjørnerne. Resultatet er perfekt, jævn og hurtig madlavning - hver gang.

Innovativ teknologi, avanceret ydeevne

Sensor Cooking

Denne unikke teknologi gør mikrobølgemadlavning endnu lettere. Du skal bare vælge madtype på Sensor Cooking-menuen, og de intelligente sensorer klarer resten, og justerer automatisk varigheden og kraften i henhold til madens fugtindhold og temperatur.

Prosteam-teknologi

Ved hjælp af det særlige damptilbehør i samspil med den nederste kilde, kan du nøjes med, kun at varme det vand, der er i tilbehøret, og skabe damp, der tilbereder din mad uden brug af mikrobølger. Denne særlige dampfunktion giver en bred vifte af muligheder for at lave mad, sundt og naturligt, med mikrobølgeovnen.

Crisp-teknologi

Den eksklusive Crisp-teknologi gør det muligt at lave mad ligesom i en konventionel ovn eller på en kogeplade, men 75% hurtigere takket være kombinationen af ​​tre varmekilder: mikrobølger, den særlige patenterede Crisp-plade og ovnens grill. Velsmagende lækkerier som focaccia, rejer og selv pommes frites er altid sprøde og perfekt tilberedte.

Grill-funktion

Den hurtige, jævne madlavning med grillfunktionen betyder, at du kan bage vidunderligt gyldenbrune søde og krydrede tærter.

STANDARDTILBEHØR

Roterende plade

Skal bruges til alle tilberedningsmetoder. Den opsamler dryppende safter og madrester, som ellers ville plette og snavse ovnens indre.

Grill-gitter og Varmluft-gitter

Grill-gitteret er en høj rist, du kan bruge, når du griller med Grill-funktioner. Forced Air Grid er en lav rist til at sætte mad på, med den rette højde, der tillader luften at cirkulere ordentligt omkring maden ved brug af varmluftfunktionen.

Tallerkendæksel

Det bruges eksklusivt til at dække maden under tilberedning og genopvarmning med mikrobølger, og hjælper med at reducere sprøjt, fastholde madens fugtighed samt reducere tidsforbruget.

Crisp-plade og håndtag

Placer maden direkte på crisp-pladen, og brug det særlige håndtag til at fjerne pladen fra ovnen.

Steamer

Brug damperen med sien i til fødevarer som fisk, grøntsager og kartofler. Brug damperen uden sien til fødevarer som ris, pasta og hvide bønner.

Bageplade

Bruges til madlavning med varmluft, til bagning af brød, kager, småkager, bradepandekager og pizzaer.

Black Steel Collection

Combi Mikrobølgeovn, Indbygget er et af apparaterne i den nye KitchenAid Black Stainless Steel-serie:: ren sort, rustfrit stål, børstet til en unik, varm effekt, elegant og stilfuld.

COMBI MIKROBØLGEOVN 45 CM KMQCX 45600

En raffineret blanding af design og innovation kombinerer avanceret teknologi, såsom Sensor Cooking teknologi, der sikrer præcise resultater og uovertruffen smag, med et slidstærk, professionelt design, der fuldendes af en rengøringsvenlig rustfri stål-finish. Med otte specielle funktioner (såsom Crisp, lynoptøning og 30-sekunders lynstart) og fire traditionelle funktioner (herunder varmluft), garanterer ovnen perfekt, hurtig og jævn tilberedning, samtidig med at alle fødevarernes oprindelige smags- og næringsstoffer bevares.

Specifikationer


FUNKTIONER

Ekstra tilberedningsmetode, blæser Ja
Ekstra tilberedningsmetode, grill Ja
Ovnrum (ltr.) 40
Ur Ja
Døråbning Håndtag
Grill styrke (W) 1600
Maksimal mikrobølgeeffekt (W) 900
Timer Ja
Drejetallerken Ja
Drejetallerken, diam. (mm) 360
Kontroltype Elektronisk
Grilltype Varmeelement
Mikroovnstype Mikroovn-Kombi

TEKNISKE DETALJER

Bredde på produktet 595
Bredde på det pakkede produkt 669
Dybde på produktet 560
Dybde på det pakkede produkt 685
Højde på produktet 455
Højde på det pakkede produkt 561
Nettovægt (kg) 35
Bruttovægt (kg) 37
Sikring (A) 16
Længde på elledning (cm) 135
Tilslutningseffekt (W) 2800
Nichedybde 550
Min. Nichebredde 556
Max. nichebredde 568
Min. nichehøjde 450
Max. nichehøjde 455
Ovnrum, bredde 450
Ovnrum, højde 210
EAN kode 8003437395086
Type Indbygning

Dokumenter og registrering

Hent brugermanualer her, eller registrér dit produkt for at få den bedste support fra KitchenAid.

Manualer og brochurer

Brugervejledning

Hent

Installation

Hent

Produktblad

Hent

Daglig brugervejledning

Hent

Sundhed & sikkerhed og installationsvejledning

Hent

2 år garanti

KitchenAid forstår, at som lidenskabelig gourmet nyder du dit køkken, elsker at være der, og du lader kun de bedste om at gøre det unikt.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Registrér dit produkt

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.