Tillykke med din kødhakker i metal – registrer dit produkt nu
Din brugervejledning er klar til download. Registrer dit kødhakkertilbehør hos os, så du hurtigt kan få hjælp, hvis du har brug for det. Lad os komme i gang!
Hvad kan jeg lave med min nye kødhakker i metal?
Din kødhakker med pølsehornsforlænger giver dig mulighed for at lave måltider fra bunden og vide helt nøjagtigt, hvad der er i dem. Vær kreativ med sunde retter og lækkerier, du kan opbevare på hylden. Her er nogle lækkerier til inspiration ...
Sådan tilslutter du dit tilbehør
Din vejledning til hakning: Forklaring af dele
Afhængigt af hvad du skal lave, skal du montere den relevante del og derefter køre kødhakkeren i metal på køkkenmaskinen hastighed 4. Det bedste tip til hakning af kød: Kold temperatur er vigtig for at undgå sammenklæbning. Du kan afkøle kødhakkeren i metal i køleskabet eller fryseren på forhånd for at opretholde en kold temperatur og opnå en ren hakning.
Grov hakkeskive (8 mm)
Vælg den grove skive til at hakke råt kød til burgere og chili samt til grøntsager til salsaer og saucer.
Mellemfin hakkeskive (4,5 mm)
Den mellemfine hakkeskive er den bedste til hakning af råt eller tilberedt kød samt til klargøring af kød til pølser.
Fin hakkeskive (3 mm)
Brug den fine skive til at hakke tilberedt kød til pålæg, hårde oste eller til at lave rasp.
Stort pølsehorn (19 mm)
Vælg den grove hakkeskive med det store rør til at lave bratwurst og større pølser.
Lille pølsehorn (9,5 mm)
Vælg den grove hakkeskive med det lille rør til brunchpølser eller mindre pølser.
Sådan rengør du kødhakkeren i metal
Du kan blive ved med at lave mad fra bunden derhjemme ved at passe godt på kødhakkeren. Sluk for køkkenmaskinen, og fjern derefter tilbehøret, før du følger nedenstående trin til rengøring.
Lad apparatet køle helt af, før du tager dele af eller på, samt inden rengøring.