Bellini shave ice
Giv din brunch lidt ekstra med denne kølige version af den klassiske Bellini.
Redskaber
Ingredienser
Servering
600 ml
ferskensaft
250 ml
vand
250 g
sukker
125 g
ferskner (friske eller frosne)
60 g
rød ferskenpuré
Trin for trin
Fordel ferskensaften i 4 plastikisforme. Sæt i fryseren i 24 timer.
Lav siruppen. Put vand, sukker, ferskner, ferskenpuré og salvieblade i en gryde. Bring blandingen i kog, sænk varmen, og lad det simre i ca. 30 minutter, eller indtil siruppen har samme konsistens som ahornsirup.
Filtrer med en si, og lad det køle helt af, inden siruppen hældes i en forseglet flaske. Opbevares i køleskabet.
Tag ferskensaft-isblokkene ud af formene, og put dem i en Shave Ice-tilbehøret fra KitchenAid, sæt hastigheden til 10, og riv isen i en stor skål.
Fordel den revede ferskensaft over glassene, hæld Prosecco i, og stænk med lidt ferskensirup på toppen.