Skip the navigation

Bellini shave ice

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Bellini Shave Ice

Giv din brunch lidt ekstra med denne kølige version af den klassiske Bellini.

Duration
I alt40min
Prep10min
Madlavning30min

Redskaber

StandMixerStandMixer
IceShaverIceShaver

Ingredienser

Servering

600 ml

ferskensaft

250 ml

vand

250 g

sukker

125 g

ferskner (friske eller frosne)

60 g

rød ferskenpuré

Trin for trin

  1. Fordel ferskensaften i 4 plastikisforme. Sæt i fryseren i 24 timer.

  2. Lav siruppen. Put vand, sukker, ferskner, ferskenpuré og salvieblade i en gryde. Bring blandingen i kog, sænk varmen, og lad det simre i ca. 30 minutter, eller indtil siruppen har samme konsistens som ahornsirup.

  3. Filtrer med en si, og lad det køle helt af, inden siruppen hældes i en forseglet flaske. Opbevares i køleskabet.

  4. Tag ferskensaft-isblokkene ud af formene, og put dem i en Shave Ice-tilbehøret fra KitchenAid, sæt hastigheden til 10, og riv isen i en stor skål.

  5. Fordel den revede ferskensaft over glassene, hæld Prosecco i, og stænk med lidt ferskensirup på toppen.