Skip the navigation

Boghvedepandekager

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Buckwheat pancakes

Disse nemme og lækre franske boghvedepandekager er glutenfri og har en delikat nøddeagtig smag.

Duration
I alt20min
Prep5min
Madlavning15min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

300 g

boghvedemel

750 ml

vand

1

æg

4 g

salt

vegetabilsk olie

Trin for trin

  1. Hæld vand, æg, salt og boghvedemel i blenderkanden. Blend i 30 sekunder ved hastighed 5, indtil blandingen er jævn.

  2. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 2 timer.

  3. Varm en pandekagepande op med en lille smule olie ved høj varme.

  4. For hver pandekage hældes ca. 80 ml dej på panden med en suppeske eller et målebæger.

  5. Steg i 2 til 3 minutter, indtil der dannes små bobler på overfladen af pandekagerne, og vend dem.

  6. Steg på den modsatte side i 1 til 2 minutter eller indtil den er gyldenbrun. Gentag, indtil der ikke er mere dej tilbage.