Boghvedepandekager
Disse nemme og lækre franske boghvedepandekager er glutenfri og har en delikat nøddeagtig smag.
Redskaber
Ingredienser
Servering
300 g
boghvedemel
750 ml
vand
1
æg
4 g
salt
vegetabilsk olie
Trin for trin
Hæld vand, æg, salt og boghvedemel i blenderkanden. Blend i 30 sekunder ved hastighed 5, indtil blandingen er jævn.
Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 2 timer.
Varm en pandekagepande op med en lille smule olie ved høj varme.
For hver pandekage hældes ca. 80 ml dej på panden med en suppeske eller et målebæger.
Steg i 2 til 3 minutter, indtil der dannes små bobler på overfladen af pandekagerne, og vend dem.
Steg på den modsatte side i 1 til 2 minutter eller indtil den er gyldenbrun. Gentag, indtil der ikke er mere dej tilbage.