Skip the navigation

Churros

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Churros

Sprøde på ydersiden og luftige på indersiden. Denne mexicanske lækkerbisken er alt, hvad man drømmer om i en dessert.

Duration
I alt19min
Prep15min
Madlavning4min

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

240 ml

sødmælk

240 ml

vand

180 g

smør

2 spsk

strøsukker

1/2 tsk

salt

250 g

hvidt mel

6

æg

100 g

kanelsukker

Trin for trin

  1. Bland 1 tsk. kanel med 100 g strøsukker. Brug kanelsukkeret til at drysse over de stegte churros.

  2. Hæld mælk, vand, smør, sukker og salt over i en kasserolle. Sæt over på mellemhøj varme, indtil smørret er smeltet.

  3. Sænk varmen, og hæld melet i kasserollen. Rør grundigt med en træske, indtil dejen er glat.

  4. Hæld dejen over i skålen på køkkenmaskinen med fladpisker-tilbehøret monteret.

  5. Begynd med at blande ved hastighed 1, og tilsæt æggene et ad gangen.

  6. Put dejen i en sprøjtepose med en stjernedyse på 1,5 cm.

  7. Opvarm en stor gryde med fritureolie, indtil olien når 175 °C.

  8. Hold sprøjteposen hen over olien, og sprøjt churros på ca. 8 cm ud. Klip enderne på dine churros over med en saks for at gøre det lettere at sprøjte.

  9. Steg dine churros i 4 minutter, indtil de er gyldenbrune.

  10. Drys dine churros med kanelsukker, så snart de tages op af olien.