Churros
Sprøde på ydersiden og luftige på indersiden. Denne mexicanske lækkerbisken er alt, hvad man drømmer om i en dessert.
Redskaber
Ingredienser
Servering
240 ml
sødmælk
240 ml
vand
180 g
smør
2 spsk
strøsukker
1/2 tsk
salt
250 g
hvidt mel
6
æg
100 g
kanelsukker
Trin for trin
Bland 1 tsk. kanel med 100 g strøsukker. Brug kanelsukkeret til at drysse over de stegte churros.
Hæld mælk, vand, smør, sukker og salt over i en kasserolle. Sæt over på mellemhøj varme, indtil smørret er smeltet.
Sænk varmen, og hæld melet i kasserollen. Rør grundigt med en træske, indtil dejen er glat.
Hæld dejen over i skålen på køkkenmaskinen med fladpisker-tilbehøret monteret.
Begynd med at blande ved hastighed 1, og tilsæt æggene et ad gangen.
Put dejen i en sprøjtepose med en stjernedyse på 1,5 cm.
Opvarm en stor gryde med fritureolie, indtil olien når 175 °C.
Hold sprøjteposen hen over olien, og sprøjt churros på ca. 8 cm ud. Klip enderne på dine churros over med en saks for at gøre det lettere at sprøjte.
Steg dine churros i 4 minutter, indtil de er gyldenbrune.
Drys dine churros med kanelsukker, så snart de tages op af olien.