Frugt- og karrysuppe
Denne fyldige, cremede karrysuppe er fuld af smag og lækre frugter og grøntsager. Den indeholder desuden anti-inflammatorisk gurkemeje fra karry, der detoxer kroppen.
Redskaber
Ingredienser
Servering
3
fed hvidløg
3-4
forårsløg, hakket
1 tsk
karry
1/2
æble
1
banan
1
stor mango
600 ml
grønsagsbouillon
400 ml
kokosmælk
salt efter smag
Trin for trin
Kom bouillonen i blenderen.
Tilsæt frugter og grøntsager, karry og en knivspids salt.
Sæt låget på og sæt blenderen på suppeindstillingen, som både blender og varmer suppen.
Blend til maskinen slukker af sig selv.
Alternativt kan du kombinere ingredienserne som anvist, sætte låget på og indstille blenderen på hastighed 1.
Sæt langsomt hastigheden op til 11.
Blend i ca. 4 -5 minut til blandingen er helt jævn.