Oplysninger

9

Ingredienser

7

Trin

Ingredienser

  • 120 gdurramel
  • 180 gbrunt rismel
  • 100 gglutenfrit havremel
  • 40 gtapiocamel
  • 7 gsalt
  • 35 gpsyllium-frøskaller
  • 10 gtørgær
  • 650 mlvand, lunkent
  • 2 spsk.honning
Det er tid
  • Trin 1

    Bland varmt vand, gær og honning i en lille skål. Lad det hvile i 10 minutter. Tilsæt psyllium-frøskaller, pisk grundigt, og lad stå i 5 minutter mere.

  • Trin 1

    Varm brødskålen op ved at fylde den med varmt vand, hæld derefter vandet ud, og dup den tør. Sæt brødskålen på KitchenAid-køkkenmaskinen. Sæt fladpiskeristilbehøret i, og lås hovedet på plads. Hæld mel og salt i skålen.

  • Trin 2

    Tilsæt gærblandingen, og bland dejen, indtil den er samlet.

  • Trin 3

    Fjern dejen fra krogen, og fjern brødskålen. Pensl dejen med olie, og læg den i brødskålen. Sæt låget på skålen, og lad dejen hæve i 60 minutter.

  • Trin 4

    Tag låget af skålen, og træk forsigtigt dejen ud af skålen. Form en kugle ved forsigtigt at trække dejen mod midten.

  • Trin 5

    Dæk brødskålens låg med bagepapir. Læg dejen på låget, og dæk den til med brødskålen. Lad dejen hæve i yderligere 15 minutter.

  • Trin 6

    Forvarm ovnen til 230 grader, mens dejen hæver for anden gang. Sæt brødskålen i ovnen. Bages i 30 minutter. Fjern derefter forsigtigt brødskålen med grydelapper, og fortsæt bagningen i 10 minutter mere, eller indtil skorpen er dyb gyldenbrun. Sæt brødet til afkøling, og lad det køle af, før du skærer det.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Glutenfrit brød

Trin 1

Bland varmt vand, gær og honning i en lille skål. Lad det hvile i 10 minutter. Tilsæt psyllium-frøskaller, pisk grundigt, og lad stå i 5 minutter mere.

Trin 1

Varm brødskålen op ved at fylde den med varmt vand, hæld derefter vandet ud, og dup den tør. Sæt brødskålen på KitchenAid-køkkenmaskinen. Sæt fladpiskeristilbehøret i, og lås hovedet på plads. Hæld mel og salt i skålen.

Trin 2

Tilsæt gærblandingen, og bland dejen, indtil den er samlet.

Trin 3

Fjern dejen fra krogen, og fjern brødskålen. Pensl dejen med olie, og læg den i brødskålen. Sæt låget på skålen, og lad dejen hæve i 60 minutter.

Trin 4

Tag låget af skålen, og træk forsigtigt dejen ud af skålen. Form en kugle ved forsigtigt at trække dejen mod midten.

Trin 5

Dæk brødskålens låg med bagepapir. Læg dejen på låget, og dæk den til med brødskålen. Lad dejen hæve i yderligere 15 minutter.

Trin 6

Forvarm ovnen til 230 grader, mens dejen hæver for anden gang. Sæt brødskålen i ovnen. Bages i 30 minutter. Fjern derefter forsigtigt brødskålen med grydelapper, og fortsæt bagningen i 10 minutter mere, eller indtil skorpen er dyb gyldenbrun. Sæt brødet til afkøling, og lad det køle af, før du skærer det.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.