Forrige side
Pastaretter

Gnocchi med butternut squash og salviesmør

Denne gnocchi med butternut squash og salviesmør er efterårsudgaven af den traditionelle italienske pasta.

Start madlavningen

Oplysninger

9

Ingredienser

5

Trin

Tid

15'

Forberedelse

35'

Tilberedelse

50'

Total

Ingredienser

Hvor mange portioner?

  • 91,7 gbutternut squash
  • 66,7 gmelede kartofler
  • 1/3æggeblomme
  • 1/6 tsk.stødt muskatnød
  • 1/3 tsk.salt
  • 100 ghvidt mel
  • 2/3 spsk.smør
  • 1.7salvieblade
  • 1/6 tsk.peber
  • 183,3 gbutternut squash
  • 133,3 gmelede kartofler
  • 2/3æggeblomme
  • 1/3 tsk.stødt muskatnød
  • 2/3 tsk.salt
  • 200 ghvidt mel
  • 1,3 spsk.smør
  • 3.3salvieblade
  • 1/3 tsk.peber
  • 275 gbutternut squash
  • 200 gmelede kartofler
  • 1æggeblomme
  • 1/2 tsk.stødt muskatnød
  • 1 tsk.salt
  • 300 ghvidt mel
  • 2 spsk.smør
  • 5salvieblade
  • 1/2 tsk.peber
Det er tid
  • Trin 1

    Skræl din butternut squash, og skær den i tern. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Damp i 20 minutter. Læg det i skålen på køkkenmaskinen. Brug fladpiskeren med fleksibel kant, og bland i 2 minutter ved hastighed 2. Tilsæt æggeblommen, muskatnød og 1/2 tsk. salt. Tilsæt en spsk. mel. Start med at blande ved hastighed 2, og tilsæt langsomt resten af melet. Bland det i 2 minutter.

  • Trin 2

    Kom dejen i melblandingen. Drys lidt mel over dejen. Tril dejen til lange pølser på 1,5 cm i diameter, og skær dem i mindre stykker på ca. 3 cm. hver.

  • Trin 3

    Strø mel på gnocchibrættet, og tril dine gnocchi hen over brættet med en tommelfinger for at lave et stribet mønster. Fordybningen fra tommelfingeren laver en ’lomme’, der kan opfange sovsen.

  • Trin 4

    Bring en stor gryde med saltet vand i kog, læg dine gnocchi i, og lad dem koge et par minutter. De er tilberedt, når de stiger op til overfladen. Tør dine gnocchi.

  • Trin 5

    Smelt smøret på en stegepande, og tilsæt salvieblade. Tilsæt de kogte gnocchi på panden, og vend dem i smøret. Tilsæt peber og salt.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Få vores nyheder serveret lige til døren

Tilmeld dig for at modtage vores seneste nyheder, lækre opskrifter og kampagner samt en rabatkode på 10% til dit næste køb.

TILMELD

Jeg forstår og godkender indholdet af Privacy Notice og:




Din personlige engangsrabatskode kan kun indløses på vores website kitchenaid.dk. Den kan ikke kombineres med andre KitchenAid-rabatter eller -kampagner. Desuden modtager du i din første email en rabatkode på 10%, der gælder til dit næste køb på kitchenaid.dk, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Gnocchi med butternut squash og salviesmør

Trin 1

Skræl din butternut squash, og skær den i tern. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Damp i 20 minutter. Læg det i skålen på køkkenmaskinen. Brug fladpiskeren med fleksibel kant, og bland i 2 minutter ved hastighed 2. Tilsæt æggeblommen, muskatnød og 1/2 tsk. salt. Tilsæt en spsk. mel. Start med at blande ved hastighed 2, og tilsæt langsomt resten af melet. Bland det i 2 minutter.

Trin 2

Kom dejen i melblandingen. Drys lidt mel over dejen. Tril dejen til lange pølser på 1,5 cm i diameter, og skær dem i mindre stykker på ca. 3 cm. hver.

Trin 3

Strø mel på gnocchibrættet, og tril dine gnocchi hen over brættet med en tommelfinger for at lave et stribet mønster. Fordybningen fra tommelfingeren laver en ’lomme’, der kan opfange sovsen.

Trin 4

Bring en stor gryde med saltet vand i kog, læg dine gnocchi i, og lad dem koge et par minutter. De er tilberedt, når de stiger op til overfladen. Tør dine gnocchi.

Trin 5

Smelt smøret på en stegepande, og tilsæt salvieblade. Tilsæt de kogte gnocchi på panden, og vend dem i smøret. Tilsæt peber og salt.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.