Skip the navigation

Gnocchi med butternut squash og salviesmør

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Pumpkin Gnocchi With Sage Butter

Denne gnocchi med butternut squash og salviesmør er efterårsudgaven af den traditionelle italienske pasta.

Duration
I alt50min
Prep15min
Madlavning35min

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

92 g

butternut squash

67 g

melede kartofler

1/3

æggeblomme

1/6 tsk

revet muskatnød

1/3 tsk

salt

100 g

hvidt mel

2/3 spsk

smør

2

salvieblade

1/6 tsk

peber

Trin for trin

  1. Skræl din butternut squash, og skær den i tern. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Damp i 20 minutter. Læg det i skålen på køkkenmaskinen. Brug fladpiskeren med fleksibel kant, og bland i 2 minutter ved hastighed 2. Tilsæt æggeblommen, muskatnød og 1/2 tsk. salt. Tilsæt en spsk. mel. Start med at blande ved hastighed 2, og tilsæt langsomt resten af melet. Bland det i 2 minutter.

  2. Kom dejen i melblandingen. Drys lidt mel over dejen. Tril dejen til lange pølser på 1,5 cm i diameter, og skær dem i mindre stykker på ca. 3 cm. hver.

  3. Strø mel på gnocchibrættet, og tril dine gnocchi hen over brættet med en tommelfinger for at lave et stribet mønster. Fordybningen fra tommelfingeren laver en ’lomme’, der kan opfange sovsen.

  4. Bring en stor gryde med saltet vand i kog, læg dine gnocchi i, og lad dem koge et par minutter. De er tilberedt, når de stiger op til overfladen. Tør dine gnocchi.

  5. Smelt smøret på en stegepande, og tilsæt salvieblade. Tilsæt de kogte gnocchi på panden, og vend dem i smøret. Tilsæt peber og salt.