Hjemmelavet pumpkin spice latte
Denne sæsonbestemte drik blander traditionelle efterårskrydderier med dampet mælk og espresso. Nyd den pyntet med flødeskum!
Redskaber
Ingredienser
Servering
1 knivspids
kanel
1 knivspids
ingefær
1 knivspids
muskatnød
1 knivspids
nelliker
1/2 spsk
brun farin
230 ml
mælk
1 tsk
vaniljeekstrakt
2 spsk
græskarpuré
50 ml
espresso
Trin for trin
Bland krydderier og sukker.
Kom krydderier, sukker og mælk i gryden ved middelhøj varme, og pisk forsigtigt.
Pisk vaniljeekstrakt og græskarpuré i, og lad det simre i 5 minutter.
Imens hælder du det dobbelte espressoshot i dit yndlingskrus.
Kom mælkeblandingen i espressoen.
Pynt med flødeskum, og drys med friskrevet kanel.
Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.