Magic mushroom suppe
Redskaber
Ingredienser
Servering
2 spsk
extra jomfru olivenolie
300 g
løg i tern
1 spsk
finthakket frisk timian, eventuelt mere efter smag
2 spsk
fithakket hvidløg (to fed)
240 g
champignoner i skiver
3 spsk
glutenfri tamari
1/4 tsk
friskkværnet sort peber, eventuelt mere efter smag
480 ml
grønsagsbouillon
2 tsk
friskpresset citronsaft, eventuelt mere efter smag
efter smag
havsalt
Trin for trin
Varm olivenolien op i en stor stegepande over medium varme og sautér løg, timian og hvidløg i ca 5 minutter, til løgene er bløde og gennemsigtige.
Tilsæt champignoner, tamari og sort peber og sautér videre i 8-10 minutter, til champignonerne afgiver væde og er gennemstegte.
Hæld champignonblandingen over i glasset på din KitchenAid® Power Plus® og tilsæt bouillon.
Sæt låget på og indstil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet.
Blend til maskinen slukker af sig selv.
Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10.
Suppen er varm i blenderen.
Smag til med salt og pynt med finthakket persille eller purløg.
Servér med sprødt brød eller en skefuld kogte kerner.