Skip the navigation

Magic mushroom suppe

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Magic Mushroom Soup

Duration
I alt20min
Prep5min
Madlavning15min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

2 spsk

extra jomfru olivenolie

300 g

løg i tern

1 spsk

finthakket frisk timian, eventuelt mere efter smag

2 spsk

fithakket hvidløg (to fed)

240 g

champignoner i skiver

3 spsk

glutenfri tamari

1/4 tsk

friskkværnet sort peber, eventuelt mere efter smag

480 ml

grønsagsbouillon

2 tsk

friskpresset citronsaft, eventuelt mere efter smag

efter smag

havsalt

Trin for trin

  1. Varm olivenolien op i en stor stegepande over medium varme og sautér løg, timian og hvidløg i ca 5 minutter, til løgene er bløde og gennemsigtige.

  2. Tilsæt champignoner, tamari og sort peber og sautér videre i 8-10 minutter, til champignonerne afgiver væde og er gennemstegte.

  3. Hæld champignonblandingen over i glasset på din KitchenAid® Power Plus® og tilsæt bouillon.

  4. Sæt låget på og indstil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet.

  5. Blend til maskinen slukker af sig selv.

  6. Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10.

  7. Suppen er varm i blenderen.

  8. Smag til med salt og pynt med finthakket persille eller purløg.

  9. Servér med sprødt brød eller en skefuld kogte kerner.