Skip the navigation

Nem chokolademousse

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Easy chocolate mousse

Nem chokolademousse, der er helt igennem overdådig.

Duration
I alt3h10
Prep10min
Indstilling3h

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

120 g

pasteuriserede æggehvider

80 g

chokoladestykker, mørke

1 spsk

strøsukker

25 g

creme fraiche

2

hindbær

Trin for trin

  1. Hæld æggehviderne i en skål til køkkenmaskinen. Fastgør trådpiskeriset. Indstil hastigheden til 10, og pisk æggehviderne, indtil de danner bløde toppe.

  2. Tilsæt sukker, og pisk, indtil der dannes stive toppe.

  3. Smelt chokoladen i mikrobølgeovnen på høj effekt i ca. 30 sekunder, eller indtil den lige netop er smeltet.

  4. Hæld den smeltede chokolade i en separat skål. Kom en spsk. piskede æggehvider i den smeltede chokolade, og bland det grundigt med en spatel.

  5. Gentag dette, indtil alle æggehvider er blandet i.

  6. Kom moussen i 4 kopper eller små skåle, og sæt dem i køleskabet i 3 timer. Servér med cremefraiche og hindbær.