Nem chokolademousse
Nem chokolademousse, der er helt igennem overdådig.
Redskaber
Ingredienser
Servering
120 g
pasteuriserede æggehvider
80 g
chokoladestykker, mørke
1 spsk
strøsukker
25 g
creme fraiche
2
hindbær
Trin for trin
Hæld æggehviderne i en skål til køkkenmaskinen. Fastgør trådpiskeriset. Indstil hastigheden til 10, og pisk æggehviderne, indtil de danner bløde toppe.
Tilsæt sukker, og pisk, indtil der dannes stive toppe.
Smelt chokoladen i mikrobølgeovnen på høj effekt i ca. 30 sekunder, eller indtil den lige netop er smeltet.
Hæld den smeltede chokolade i en separat skål. Kom en spsk. piskede æggehvider i den smeltede chokolade, og bland det grundigt med en spatel.
Gentag dette, indtil alle æggehvider er blandet i.
Kom moussen i 4 kopper eller små skåle, og sæt dem i køleskabet i 3 timer. Servér med cremefraiche og hindbær.