Skip the navigation

Laksetartar med ananas og sød sojasauce

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Salmon tartare with pineapple and sweet soy sauce

Et frugtagtigt touch til denne laksetartar, der er en usædvanlig frisk forret.

Duration
I alt15min
Prep15min

Redskaber

StandMixerStandMixer
MeatGrinderMeatGrinder

Ingredienser

Servering

250 g

flået laksefilet

100 g

ananasskiver

1/2

forårsløg

10 g

koriander

2 spsk

ekstra jomfruolivenolie

2 cl

limesaft

1 spsk

sød sojasauce

-

havsalt

Trin for trin

  1. Sæt den grove hakkeplade i kødhakkertilbehøret og montér det på KitchenAid mikseren. Sæt ingrediensbakken ovenpå og en mellemstor skål under tilbehøret.

  2. Skræl ananasskiverne og vask koriander og forårsløg.

  3. Indstil mikseren på hastighed 3.

  4. Hak alle ingredienserne i denne rækkefølge: først krydderurterne, derefter ananas og sidst laks.

  5. Tilsæt limesaft, sød sojasauce, salt og 2 spsk. olie og bland det hele godt sammen med laksen.

  6. Fordel tartaren på 4 afkølede middagstallerkener og form den med en udstiksring eller en spatel.

  7. Konsistensen kan gøres fastere ved at fryse laksen halvt (ca. -5 °C) før den hakkes.