Skip the navigation

Pikant pannacotta med gulerod og kokosmælk

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Carrot and coconut milk savory pannacotta

Få masser af sjov ud af at servere denne spændende vegetariske forret, som ved første øjekast ligner en dessert!

Duration
I alt47min
Prep45min
Madlavning2min

Redskaber

FoodProcessorAttachmentFoodProcessorAttachment
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

50 ml

kokosmælk

75 ml

mælk

75 g

babygulerødder

35 g

skrællet kokosnød

5 g

husblas

1/2

limesaft

10 g

frisk koriander

2 spsk

solsikkeolie

-

havsalt

Trin for trin

  1. Kom kokosmælk, almindelig mælk, salt og peber i en skål og varm det i mikrobølgeovnen uden at bringe det i kog.

  2. Læg husblassen i blød i lidt koldt vand i et par minutter. Vrid den og tilføj varm væske for at opløse den.

  3. Hæld blandingen i silikoneforme og sæt dem i fryseren, til den stivner.

  4. Vask og skræl gulerødderne for at fjerne alle jordrester.

  5. Montér foodpressortilbehøret på KitchenAid mikseren med den vendbare riveplade isat. Sæt en skål under tilbehøret.

  6. Sæt en mellemstor skål under tilbehøret til opsamling af de revne grøntsager og indstil mikseren på hastighed 4. Kom gulerødderne i foodprocessoren én efter én og skub blidt med madskubberen. Tilføj kokosnød og riv den ved at trykke forsigtigt med madskubberen. Smag til med limesaft, 2 spsk. olie, 1 knsps. salt og hakket koriander. Når panacottaen er stivnet, vendes den ud af formene og serveres på et lag gulerødder med dressing.

  7. For hvid? Tilføj ekstra farve og smag med 1 tsk. grøn karry, som tilsættes mælken, når den varmes op.