Skip the navigation

Ricotta og kanel-is

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Ricotta and cinnamon ice-cream

Duration
I alt30min
Prep30min

Redskaber

IceCreamMakerIceCreamMaker
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

150 g

flormelis

250 g

ricotta

100 ml

mælk

200 ml

fløde

1 tsk

stødt kanel

Trin for trin

  1. Sæt skålen til ismaskinen i fryseren dagen før.

  2. Montér skålen og det elliptiske piskeris på mikseren. Kom ricotta, sukker, mælk, fløde og kanel i. Pisk ved hastighed 3-4 til det hele er rørt godt sammen.

  3. Fjern skålen, montér ismaskinen og tilslut piskeriset.

  4. Indstil mikseren på hastighed 1, hæld blandingen i skålen til ismaskinen og pisk i 20-30 minutter, afhængigt af rumtemperaturen.

  5. Fjern skålen og kom isen i portionsglas med en isske.

  6. Drys ekstra stødt kanel på og servér med det samme.

  7. Kan også serveres med revet mørk chokolade.