Skip the navigation

Spinatpistaciepesto

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Spinach-pistachio pesto

Pynt salat- eller pastaretter med denne spinatpistaciepesto.

Duration
I alt8min
Prep8min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

50 g

pistacienødder uden skal

225 g

friske spinatblade

50 g

frisk, bredbladet persille

75 g

parmesan

2 fed

hvidløg

1/4 tsk

salt

120 ml

ekstra jomfruolivenolie

Trin for trin

  1. Rist pistacienødder på en stegepande ved mellemhøj varme, indtil de dufter, og vend dem med jævne mellemrum for at sikre en jævn ristning, i ca. 5 minutter.

  2. Bland alle pestoingredienser, undtagen olivenolie, i blenderens kande med pulse-funktion. Tilsæt langsomt olivenolie, indtil det hele hænger godt sammen, men stadig er lidt groft.

  3. Smør det på sandwiches, eller rør det i pasta.

  4. Du skal måske ikke bruge al olien, eller du har måske brug for lidt mere for at opnå den ønskede konsistens.