Ingredienser
Trin 1
Kom de tørre ingredienser i en skål.
Trin 2
Fastgør fladpiskeren til køkkenmaskinen. Indstil hastigheden til 2. Bland de tørre ingredienser, indtil de er godt blandet sammen.
Trin 3
Tilsæt smør, vaniljeekstrakt, æg og æggeblomme. Bland ved hastighed 2 i 2 minutter. Sæt hastigheden til 4, og bland i et minut mere.
Trin 4
Tilsæt chokoladestykker, og bland ved hastighed 1 i 30 sekunder, indtil de lige netop er indarbejdede.
Trin 5
Lad dejen køle af i køleskabet i mindst 15 minutter. I mellemtiden forvarmes ovnen til 160 °C.
Trin 6
Læg bagepapir på en bageplade. Tag stykker af dejen, form dem til kugler, og læg dem på bagepapiret.
Trin 7
Bages i ca. 15 minutter. Kagerne skal være lyse i farven og bløde i midten. Lad kagerne hvile på bagepladen, indtil de er hærdede.
Vores mest beundrede retter
Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.
Trin 1
Kom de tørre ingredienser i en skål.
Trin 2
Fastgør fladpiskeren til køkkenmaskinen. Indstil hastigheden til 2. Bland de tørre ingredienser, indtil de er godt blandet sammen.
Trin 3
Tilsæt smør, vaniljeekstrakt, æg og æggeblomme. Bland ved hastighed 2 i 2 minutter. Sæt hastigheden til 4, og bland i et minut mere.
Trin 4
Tilsæt chokoladestykker, og bland ved hastighed 1 i 30 sekunder, indtil de lige netop er indarbejdede.
Trin 5
Lad dejen køle af i køleskabet i mindst 15 minutter. I mellemtiden forvarmes ovnen til 160 °C.
Trin 6
Læg bagepapir på en bageplade. Tag stykker af dejen, form dem til kugler, og læg dem på bagepapiret.
Trin 7
Bages i ca. 15 minutter. Kagerne skal være lyse i farven og bløde i midten. Lad kagerne hvile på bagepladen, indtil de er hærdede.