Denne dejlige stracciatella-is er lige hvad du trænger til på en varm sommerdag - og så er den helt fri for raffineret sukker!.
Ingredienser
1
Kom bananerne i blenderglasset.
2
Sæt låget på og sæt den på hastighed 1.
3
Sæt langsomt hastigheden op til 11.
4
Blend i ca. 30 minut, til blandingen er helt jævn.
5
Skrab glassets sider, hvis det er nødvendigt.
6
Lad være med at overblende - så begynder isen nemlig at smelte.
7
Hvis den er for tyk, så kom en sjat kokosmælk i.
8
Kom den mørke chokolade i og tryk på pulse 2-3 gange for at blande dem godt i.
9
Hæld isen i 1 eller 2 skåle og servér med det samme eller kom den i en lufttæt beholder og sæt den i fryseren, til den er hård (ca. 2 timer).
10
Isen kan holde sig i fryseren i op til 1 uge.
Vores mest beundrede retter
Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.
1
Kom bananerne i blenderglasset.
2
Sæt låget på og sæt den på hastighed 1.
3
Sæt langsomt hastigheden op til 11.
4
Blend i ca. 30 minut, til blandingen er helt jævn.
5
Skrab glassets sider, hvis det er nødvendigt.
6
Lad være med at overblende - så begynder isen nemlig at smelte.
7
Hvis den er for tyk, så kom en sjat kokosmælk i.
8
Kom den mørke chokolade i og tryk på pulse 2-3 gange for at blande dem godt i.
9
Hæld isen i 1 eller 2 skåle og servér med det samme eller kom den i en lufttæt beholder og sæt den i fryseren, til den er hård (ca. 2 timer).
10
Isen kan holde sig i fryseren i op til 1 uge.