Skip the navigation

Stracciatella nicecream

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Stracciatella Nicecream

Denne dejlige stracciatella-is er lige hvad du trænger til på en varm sommerdag - og så er den helt fri for raffineret sukker!

Duration
I alt2h5
Prep5min
Hvile2h

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

3

modne, frosne bananer i grive stykker

20 g

mørk chokolade

kokosmælk (valgfrit)

Trin for trin

  1. Kom bananerne i blenderglasset.

  2. Sæt låget på og sæt den på hastighed 1.

  3. Sæt langsomt hastigheden op til 11.

  4. Blend i ca. 30 minut, til blandingen er helt jævn.

  5. Skrab glassets sider, hvis det er nødvendigt.

  6. Lad være med at overblende - så begynder isen nemlig at smelte.

  7. Hvis den er for tyk, så kom en sjat kokosmælk i.

  8. Kom den mørke chokolade i og tryk på pulse 2-3 gange for at blande dem godt i.

  9. Hæld isen i 1 eller 2 skåle og servér med det samme eller kom den i en lufttæt beholder og sæt den i fryseren, til den er hård (ca. 2 timer).

  10. Isen kan holde sig i fryseren i op til 1 uge.