Stracciatella nicecream
Denne dejlige stracciatella-is er lige hvad du trænger til på en varm sommerdag - og så er den helt fri for raffineret sukker!
Redskaber
Ingredienser
Servering
3
modne, frosne bananer i grive stykker
20 g
mørk chokolade
kokosmælk (valgfrit)
Trin for trin
Kom bananerne i blenderglasset.
Sæt låget på og sæt den på hastighed 1.
Sæt langsomt hastigheden op til 11.
Blend i ca. 30 minut, til blandingen er helt jævn.
Skrab glassets sider, hvis det er nødvendigt.
Lad være med at overblende - så begynder isen nemlig at smelte.
Hvis den er for tyk, så kom en sjat kokosmælk i.
Kom den mørke chokolade i og tryk på pulse 2-3 gange for at blande dem godt i.
Hæld isen i 1 eller 2 skåle og servér med det samme eller kom den i en lufttæt beholder og sæt den i fryseren, til den er hård (ca. 2 timer).
Isen kan holde sig i fryseren i op til 1 uge.