Tiramisu
Tiramisu er en klassisk italiensk dessert, og denne version er uhyrligt dekadent og lækker.
Redskaber
Ingredienser
Servering
3
æg
120 g
flormelis
500 g
mascarpone
24
sprøde amaretti-småkager
125 ml
espresso
3 spsk
kakaopulver
Trin for trin
Kom æggeblommerne og flormelis i skålen til køkkenmaskinen.
Indstil hastigheden til 4. Pisk æggene i mindst 4 minutter, indtil blandingen er lys og luftig.
Tilsæt mascarpone en spiseskefuld ad gangen, og pisk i mindst 30 sekunder ved hastighed 6, indtil du tilføjer mere mascarpone.
Dyp amaretti-småkagerne i espressoen. Småkagerne skal være fugtige, men ikke gennemvædede.
Læg halvdelen af småkagerne i et dybt fad. Dæk dem med halvdelen af mascarponeblandingen.
Gentag det sidste trin, og tildæk fadet stramt med husholdningsfilm. Sæt den i køleskabet i mindst 4 timer.
Drys tiramisuen med kakaopulver lige før servering.