Skip the navigation

Tiramisu

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Tiramisu

Tiramisu er en klassisk italiensk dessert, og denne version er uhyrligt dekadent og lækker.

Duration
I alt24min
Prep20min
Madlavning4min

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

3

æg

120 g

flormelis

500 g

mascarpone

24

sprøde amaretti-småkager

125 ml

espresso

3 spsk

kakaopulver

Trin for trin

  1. Kom æggeblommerne og flormelis i skålen til køkkenmaskinen.

  2. Indstil hastigheden til 4. Pisk æggene i mindst 4 minutter, indtil blandingen er lys og luftig.

  3. Tilsæt mascarpone en spiseskefuld ad gangen, og pisk i mindst 30 sekunder ved hastighed 6, indtil du tilføjer mere mascarpone.

  4. Dyp amaretti-småkagerne i espressoen. Småkagerne skal være fugtige, men ikke gennemvædede.

  5. Læg halvdelen af småkagerne i et dybt fad. Dæk dem med halvdelen af mascarponeblandingen.

  6. Gentag det sidste trin, og tildæk fadet stramt med husholdningsfilm. Sæt den i køleskabet i mindst 4 timer.

  7. Drys tiramisuen med kakaopulver lige før servering.