Tropisk morgenskål
Redskaber
Ingredienser
Servering
120 ml
kokosmælk på dåse
2 mellemstore
appelsiner, pillede og uden kerner
1 spsk
smeltet kokosolie
1 tsk
fintrevet limeskal
1 1/2 spsk
friskpresset limesaft
1/4 tsk
stødt kardemomme
320 g
frossen mango
1
frossen banan i mellemstore skiver
30 g
frossen, rå blomkål
2 spsk
gojibær
1 tsk
probiotisk pulver (2 kapsler)
160 g
frisk ananas eller papaja skåret i tern, eller 1 banan skåret i skiver
15 g
kokosflager
2 spsk
valsede hampefrø
Trin for trin
Kom kokosmælk, appelsiner, kokosolie, limeskal, limesaft, kardemomme, gojibær, frossen blomkål og probiotisk pulver (hvis du bruger det) ned i KitchenAid® Power Plus® blenderskålen, sæt låget på og blend ved høj hastighed i omkring 30 sekunder, indtil blandingen er fuldstændig blendet og glat.
Skrab indersiden af blenderskålen med nedstopperens smidige kant.
Tilsæt frossen mango og banan, sæt låget på, åbn midterlåget og sæt nedstopperen i.
Hold nedstopperen fast, så den bliver på sin plads, blend med variabel hastighed 11 i 20 til 30 sekunder og brug nedstopperen til skubbe frugten ned mellem bladene, indtil blandingen er blød, men stadig frossen. (Den skal have en tyk konsistens ligesom frossen sorbet.)
Fordel den frosne blanding mellem to morgenmadsskåle ved hjælp af en spatel med smidige kanter og læg frugtskiver, kokosspåner og hampefrø ovenpå. Nydes med det samme.