Skip the navigation

Tropisk morgenskål

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Tropical Breakfast Bowl

Duration
I alt2min
Prep2min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

120 ml

kokosmælk på dåse

2 mellemstore

appelsiner, pillede og uden kerner

1 spsk

smeltet kokosolie

1 tsk

fintrevet limeskal

1 1/2 spsk

friskpresset limesaft

1/4 tsk

stødt kardemomme

320 g

frossen mango

1

frossen banan i mellemstore skiver

30 g

frossen, rå blomkål

2 spsk

gojibær

1 tsk

probiotisk pulver (2 kapsler)

160 g

frisk ananas eller papaja skåret i tern, eller 1 banan skåret i skiver

15 g

kokosflager

2 spsk

valsede hampefrø

Trin for trin

  1. Kom kokosmælk, appelsiner, kokosolie, limeskal, limesaft, kardemomme, gojibær, frossen blomkål og probiotisk pulver (hvis du bruger det) ned i KitchenAid® Power Plus® blenderskålen, sæt låget på og blend ved høj hastighed i omkring 30 sekunder, indtil blandingen er fuldstændig blendet og glat.

  2. Skrab indersiden af blenderskålen med nedstopperens smidige kant.

  3. Tilsæt frossen mango og banan, sæt låget på, åbn midterlåget og sæt nedstopperen i.

  4. Hold nedstopperen fast, så den bliver på sin plads, blend med variabel hastighed 11 i 20 til 30 sekunder og brug nedstopperen til skubbe frugten ned mellem bladene, indtil blandingen er blød, men stadig frossen. (Den skal have en tyk konsistens ligesom frossen sorbet.)

    Fordel den frosne blanding mellem to morgenmadsskåle ved hjælp af en spatel med smidige kanter og læg frugtskiver, kokosspåner og hampefrø ovenpå. Nydes med det samme.