Skip the navigation

Varm chokolade

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Hot Chocolate

Duration
I alt5min
Prep5min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

720 ml

vand

140 g

rå, usaltede cashewnødder

24 g

rå kakaopulver eller usødet kakaopulver

55 g

udstenede, hakkede dadler, der trykkes godt ned (5-6 stk.) eller 3 spsk. ren ahornsirup, eventuelt mere efter smag.

1 tsk

vaniljeekstrakt

-

havsalt

1/2 tsk

stødt kanel, eventuelt mere efter smag (valgfrit)

1/8 tsk

chiliflager eller cayennepeber (valgfrit)

Trin for trin

  1. Kom alle ingredienser (herunder eventuelle boostere) i blenderglasset på din KitchenAid® Pro Line® blender.

  2. Sæt låget på og indstil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet. Blend til maskinen slukker af sig selv.

  3. Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10, til drikken er varm.

  4. Du kan komme hele, udstenede dadler i maskinen, men mængden varierer afhængigt af sort og størrelse Sørg for at fortælle folk, at kakaopulveret skal i sammen med vandet og dækkes af cashewnødder, så pulveret ikke flyver op i låget, når der tændes for maskinen.