Varm chokolade
Redskaber
Ingredienser
Servering
720 ml
vand
140 g
rå, usaltede cashewnødder
24 g
rå kakaopulver eller usødet kakaopulver
55 g
udstenede, hakkede dadler, der trykkes godt ned (5-6 stk.) eller 3 spsk. ren ahornsirup, eventuelt mere efter smag.
1 tsk
vaniljeekstrakt
-
havsalt
1/2 tsk
stødt kanel, eventuelt mere efter smag (valgfrit)
1/8 tsk
chiliflager eller cayennepeber (valgfrit)
Trin for trin
Kom alle ingredienser (herunder eventuelle boostere) i blenderglasset på din KitchenAid® Pro Line® blender.
Sæt låget på og indstil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet. Blend til maskinen slukker af sig selv.
Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10, til drikken er varm.
Du kan komme hele, udstenede dadler i maskinen, men mængden varierer afhængigt af sort og størrelse Sørg for at fortælle folk, at kakaopulveret skal i sammen med vandet og dækkes af cashewnødder, så pulveret ikke flyver op i låget, når der tændes for maskinen.