Skip the navigation
-15%

BLANDESKÅL I RUSTFRIT STÅL 4,8 L – RADIANT COPPER

5KSM5SSBRC

2 års garanti

Metalblandeskål i farven Radiant Copper til mellemstore køkkenmaskiner med vippehoved.

kr. 918,00kr. 1.080,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Blandeskål i rustfrit stål i farven Radiant Copper

Giv din køkkenmaskine en moderne og luksuriøs tilføjelse med blandeskålen i kobber fra KitchenAid. Den er fremstillet i rustfrit stål, og den føles let, er holdbar og har et ergonomisk håndtag, der er nemt at holde på.

Passer til køkkenmaskiner med vippehoved på 4,3 l, 4,7 l eller 4,8 l

Kapacitet på 4,8 l

Rustfrit stål

Ergonomisk håndtag

Skål i kobber med wow-faktor

Denne blandeskål i Radiant Copper (5KSM5SSBRC), der er designet til at passe til din køkkenmaskine med vippehoved, tilfører stil og varme til din køkkenmaskine. Det ergonomiske håndtag gør det nemt at løfte den og overføre ingredienser. Det eneste, du skal fokusere på, er din opskrift.

Accessories-stainless-steel-bowl-radiant-copper-mixing-cream-in-the-bowl

Dekadent skål designet til at holde i årevis

Denne KitchenAid-skål i rustfrit kobberstål er fremstillet af holdbart, men let rustfrit stål og kan håndtere selv de mest krævende opgaver. Uanset om du blander småkagedej, moser kartofler eller river kylling, kan denne skål klare det hele. Den er heller ikke porøs, hvilket betyder, at den ikke absorberer lugte, smagsstoffer eller bakterier fra madvarer. Dét er ægte den ægte vare!

Accessories-stainless-steel-bowl-radiant-copper-mixing-chocolate-in-the-bowl

En skinnende finish til din køkkenmaskine

Den luksuriøse finish på denne 4,8 l kobberskål i rustfrit stål giver din køkkenmaskine fra KitchenAid et strejf af dekadence. Denne smukke skål, der er konstrueret til at passe til alle vores 4,3 l og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved, kan forarbejde 1 kg mel – perfekt til alle dine små og store opskrifter. 

Forkæl dig selv – og dit køkken – med et stilfuldt nyt look ved at tilføre lidt kobber. Du bliver inspireret på ny til at lave mad derhjemme. Pisk noget sensationelt sammen.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?