Brødskål i stål med bagelåg til håndværksbrød i håndværkskvalitet derhjemme. Gå direkte fra røremaskine til ovn.
SEND MIG EN E-MAIL
Få en mailnotifikation, når det igen er på lager.
Bemærk, at din e-mailadresse vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivserklæring
Du får besked, lige så snart produktet er tilbage på lager.
Dejblandeskålen med låg hjælper dig med at opnå kvalitetsresultater for hvert brød.
4,7 l keramikskål
Titaniumforstærket keramisk brødskål med 5 års garanti mod afskalning. Indeholder praktiske håndtag og hævevejledning. Tåler opvaskemaskine.
Keramiklåg til ovnbagning
Det keramiske låg sidder godt fast på brødskålen. Den skaber et miljø, der minder om en traditionel dampovn. Tåler opvaskemaskine.
Du kan trygt bage det perfekte brød fra bunden med vores alt-i-ét-værktøj.
Denne keramiske brødblandeskål med låg er hemmeligheden bag succesfuld brødbagning.
Brødskålen passer til din 4,3 l eller 4,8 l køkkenmaskine på nøjagtig samme måde som enhver anden blandeskål. Bland ingredienserne, og ælt dem effektivt med dejkrogen.
BLAND OG ÆLT
Når det er tid til at lade dejen hæve, skal du bare lade den ligge i den samme skål. En indvendig vejledning til hævning hjælper dig med at måle brødets voksende størrelse inde i skålen.
HÆVNING
Den keramiske dejskål er meget holdbar, og du kan trygt putte den i ovnen (op til 260 °C). Låget fanger damp, når du bager, så der skabes et miljø, der minder om en traditionel dampovn.
BAGNING
Vær stolt af dit lækre hjemmebagte brød. Takket være den ensartede varmefordeling sørger denne praktiske skål for, at hvert brød bliver gennembagt med en tilfredsstillende, sprød skorpe.
Server
Er du vild med tanken om brødbagning, men føler dig for intimideret til at prøve? Denne dejblandeskål gør det nemt at bage brøddej med op til 525 g mel (til ca. 450 - 680 g brød). Du kan nemt skrabe mel og klistrede dejkrummer fra siden af skålen.
Den keramiske skål ser ikke kun godt ud, den modstår også afskalning, krakelering og revnedannelse og understøttes af en fem års begrænset garanti mod afskalning.
Du kan trygt sætte den i fryseren, mikrobølgeovnen, opvaskemaskinen og ovnen (op til 260 °C). Foruden brødbagning kan du bruge den til at blødgøre smør, temperere chokolade, hærde eller køle ingredienser ned i en enkelt skål.
Glæd dig til blødt brød med en smuk skorpe. Det keramiske skåldesign på denne dejblandeskål bevarer og leverer jævn varme under hele bageprocessen for at give brødet en sprød skorpe og grundig bagning. Den vidunderlige duft af bagt brød vil snart fylde hjemmet. Folk vil stå i kø for at hjælpe dig med at få spist det hele!
En dejskål er en træskål, der traditionelt bruges til at bage brød. Ingredienserne blev blandet og æltet i skålen og derefter dækket og stillet til hævning.
Denne brødblandeskål med låg fra KitchenAid er det praktiske alternativ til dem, der ønsker at bage brød på en ensartet og nem måde med en køkkenmaskine. Det er en moderne skål, der tager sig af hvert eneste skridt i processen, fra blanding af ingredienser til effektiv æltning og efterfølgende hævning og bagning med resultater af håndværkskvalitet.
Denne innovative brødskål har en kapacitet på 4,7 l, som er ideel til bagning af et brød derhjemme. Den er designet til at passe til alle 4,3 l og 4,8 l KitchenAid køkkenmaskiner med vippehoved og kan bearbejde op til 525 g mel til et brød på 450-680 g.
Lige fra gæret vækkes og dejen æltes til ventetiden, mens dejen hæver, bager og køler af... Der er noget terapeutisk ved at bage brød.
Uanset hvor mange brød, du har bagt, eller opskrifter, du har udforsket, kan et simpelt brød få et hverdagsmåltid til at føles ekstraordinært.
Bag brød af håndværkskvalitet derhjemme i 4 nemme trin (bland, ælt, modning og bagning) med KitchenAid Brødskålen med bagelåg. Skålen passer perfekt sammen med alle KitchenAid 4,3L & 4,8L standmixere med vippehoved og har et låg, der fanger damp, når du bager, for at skabe et miljø, der ligner en traditionel dampovn. Den keramiske skåls design bevarer og leverer jævn varme under hele bageprocessen, hvilket giver dit brød en lækker sprød skorpe og en grundig bagning. Forestil dig mulighederne. Traditionel hvidt brød, chokoladebolle, rugbrød, brioche og meget mere, du kan lave dem alle derhjemme med KitchenAid Brødskålen med bagelåg.