Start>Tilbehør>Skåle> BRØDSKÅL 5KSM2CB5BGS
kr 1.399,00
BRØDSKÅL 5KSM2CB5BGS
kr 1.399,00
Inkl. moms
Guarantee_5Y
5KSM2CB5BGS - 859711634170

Brødskål i stål med bagelåg til håndværksbrød i håndværkskvalitet derhjemme. Gå direkte fra røremaskine til ovn.

kr 1.399,00
Inkl. moms
Få den før fredag den 18. november 2022

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
Brødskål: Hvad er der i kassen?

Dejblandeskålen med låg hjælper dig med at opnå kvalitetsresultater for hvert brød.

4,7 l keramikskål

Titaniumforstærket keramisk brødskål med 5 års garanti mod afskalning. Indeholder praktiske håndtag og hævevejledning. Tåler opvaskemaskine.

Keramiklåg til ovnbagning

Det keramiske låg sidder godt fast på brødskålen. Den skaber et miljø, der minder om en traditionel dampovn. Tåler opvaskemaskine.

Forrige
Næste

Sådan gør brødskålen bagning nemmere:

  • Bag brød af høj kvalitet derhjemme
  • Det er nemt at blande, ælte, stille til hævning og bage
  • Holdbar keramikskål og -låg
  • 4,7 l kapacitet til det helt rigtige brød
  • Fremstillet til KitchenAid køkkenmaskiner med vippehoved (passer til både 4,3 l og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved)
Ælt og bag samme sted

Du kan trygt bage det perfekte brød fra bunden med vores alt-i-ét-værktøj.
Denne keramiske brødblandeskål med låg er hemmeligheden bag succesfuld brødbagning.

Bland og ælt

Brødskålen passer til din 4,3 l eller 4,8 l køkkenmaskine på nøjagtig samme måde som enhver anden blandeskål. Bland ingredienserne, og ælt dem effektivt med dejkrogen.

BLAND OG ÆLT

Hævning

Når det er tid til at lade dejen hæve, skal du bare lade den ligge i den samme skål. En indvendig vejledning til hævning hjælper dig med at måle brødets voksende størrelse inde i skålen.

HÆVNING

Bagning

Den keramiske dejskål er meget holdbar, og du kan trygt putte den i ovnen (op til 260 °C). Låget fanger damp, når du bager, så der skabes et miljø, der minder om en traditionel dampovn.

BAGNING

Server

Vær stolt af dit lækre hjemmebagte brød. Takket være den ensartede varmefordeling sørger denne praktiske skål for, at hvert brød bliver gennembagt med en tilfredsstillende, sprød skorpe.

Server

Praktisk og nem at bruge

Er du vild med tanken om brødbagning, men føler dig for intimideret til at prøve? Denne dejblandeskål gør det nemt at bage brøddej med op til 525 g mel (til ca. 450 - 680 g brød).  Du kan nemt skrabe mel og klistrede dejkrummer fra siden af skålen.

Smuk og stærk

Den keramiske skål ser ikke kun godt ud, den modstår også afskalning, krakelering og revnedannelse og understøttes af en fem års begrænset garanti mod afskalning.
 
Du kan trygt sætte den i fryseren, mikrobølgeovnen, opvaskemaskinen og ovnen (op til 260 °C). Foruden brødbagning kan du bruge den til at blødgøre smør, temperere chokolade, hærde eller køle ingredienser ned i en enkelt skål.

Lækker, sprød skorpe

Glæd dig til blødt brød med en smuk skorpe. Det keramiske skåldesign på denne dejblandeskål bevarer og leverer jævn varme under hele bageprocessen for at give brødet en sprød skorpe og grundig bagning. Den vidunderlige duft af bagt brød vil snart fylde hjemmet. Folk vil stå i kø for at hjælpe dig med at få spist det hele!

Hvad er en dejskål?

En dejskål er en træskål, der traditionelt bruges til at bage brød. Ingredienserne blev blandet og æltet i skålen og derefter dækket og stillet til hævning.
 
Denne brødblandeskål med låg fra KitchenAid er det praktiske alternativ til dem, der ønsker at bage brød på en ensartet og nem måde med en køkkenmaskine. Det er en moderne skål, der tager sig af hvert eneste skridt i processen, fra blanding af ingredienser til effektiv æltning og efterfølgende hævning og bagning med resultater af håndværkskvalitet. 

Hvilken størrelse blandeskål skal jeg bruge til brød?

Denne innovative brødskål har en kapacitet på 4,7 l, som er ideel til bagning af et brød derhjemme. Den er designet til at passe til alle 4,3 l og 4,8 l KitchenAid køkkenmaskiner med vippehoved og kan bearbejde op til 525 g mel til et brød på 450-680 g.

Gør ethvert måltid bedre med brød

Lige fra gæret vækkes og dejen æltes til ventetiden, mens dejen hæver, bager og køler af... Der er noget terapeutisk ved at bage brød.
 
Uanset hvor mange brød, du har bagt, eller opskrifter, du har udforsket, kan et simpelt brød få et hverdagsmåltid til at føles ekstraordinært.

Leder du efter inspiration til maden?

Chokoladerugbrød med kirsebær

Kom i gang med bagningen

Hjemmebagt hverdags-boule

Kom i gang med bagningen

BRØDSKÅL 5KSM2CB5BGS

Bag brød af håndværkskvalitet derhjemme i 4 nemme trin (bland, ælt, modning og bagning) med KitchenAid Brødskålen med bagelåg. Skålen passer perfekt sammen med alle KitchenAid 4,3L & 4,8L standmixere med vippehoved og har et låg, der fanger damp, når du bager, for at skabe et miljø, der ligner en traditionel dampovn. Den keramiske skåls design bevarer og leverer jævn varme under hele bageprocessen, hvilket giver dit brød en lækker sprød skorpe og en grundig bagning. Forestil dig mulighederne. Traditionel hvidt brød, chokoladebolle, rugbrød, brioche og meget mere, du kan lave dem alle derhjemme med KitchenAid Brødskålen med bagelåg.

Dokumenter og registrering

Registrér dit produkt
Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Nyd dit daglige brød

Det har aldrig været nemmere at gøre bagning til en del af din livsstil. Fyld dit hjem med varme og indbydende aromaer fra friskbagt brød.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.